σελφ σερβις - Σημαντική ελληνική παρουσία στην PLMA 2019

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Σημαντική ελληνική παρουσία στην PLMA 2019

19 Ιουνίου 2019 | 12:18 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Private Label,Διεθνή,Εκθέσεις

Με επιτυχία εκπροσωπήθηκε η Ελλάδα στην 34η διεθνή έκθεση προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας PLMA 2019 (Private Label Manufacturer’s Association), τη σημαντικότερη παγκοσμίως στο είδος της, που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 21 και 22 Μαΐου στο Άμστερνταμ.

Στο εθνικό περίπτερο, που οργάνωσε ο Enterprise Greece, φιλοξενήθηκαν 34 δυναμικές εξαγωγικές επιχειρήσεις κυρίως τροφίμων-ποτών, συγκεντρώνοντας το ιδιαίτερο ενδιαφέρον των επισκεπτών για τα ελληνικά τρόφιμα. Πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 1.500 επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ των Ελλήνων εξαγωγέων και ενδιαφερόμενων επαγγελματιών της διεθνούς αγοράς. Εξάλλου, ο Enterprise Greece και το Επιμελητήριο Λακωνίας συνδιοργάνωσαν μεταξύ 9 και 11 Μαΐου επιχειρηματική επίσκεψη πολυμελούς διπλωματικής αντιπροσωπείας ξένων πρεσβειών από 17 χώρες στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας. Στο πλαίσιό της πραγματοποιήθηκαν περί τις 300 Β2Β συναντήσεις.

σελφ σερβις (T. 495)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Άρτος & αρτοσκευάσματα: Η υπόθεση έχει πολύ ψωμί...

Οι πωλήσεις της ευρείας κατηγορίας του ψωμιού και των αρτοσκευασμάτων ακολουθούν αυξητική τάση, πράγμα στο οποίο συντελούν η έντονη κινητικότητα στην αγορά, με λανσαρίσματα νέων καινοτόμων προϊόντων και ένταση των προσφορών. Εντυπωσιακή είναι και η αύξηση του μεριδίου των PL. Στο μεταξύ, η αντιδικία συμφερόντων, μεταξύ της παραδοσιακής λιανικής στα εν λόγω προϊόντα από τη μια πλευρά και των σούπερ μάρκετ και της αρτοβιομηχανίας από την άλλη, φαίνεται ότι περνά σε νέα φάση.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION