σελφ σερβις - FrieslandCampina Hellas: Επένδυση 5 εκατ. στο εργοστάσιο Νουνού

Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

FrieslandCampina Hellas: Επένδυση 5 εκατ. στο εργοστάσιο Νουνού

20 Μαΐου 2019 | 11:24 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Αγορά,Επενδύσεις

Σε νέα επένδυση ύψους 5 εκατ. ευρώ στο εργοστάσιό της στην Πάτρα, που θα ολοκληρωθεί εντός του έτους, αυξάνοντας την παραγωγική δυναμικότητα της μονάδας κατά 50%, προχωρά η FrieslandCampina Hellas, η οποία συμπληρώνει φέτος τα 90 χρόνια παρουσίας του Νουνού στην Ελλάδα.

Σήμερα η συνολική ετήσια παραγωγή του εργοστασίου, που δημιουργήθηκε το 2004 στη Βιομηχανική Περιοχή Πάτρας και λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως όλο τον χρόνο, ανέρχεται στους 75.000 τόνους γαλακτοκομικών ή σε 76 εκατ. τεμάχια προϊόντων (Νουνού Family, Νουνού kid, Noulac, Νουνού CalciPlus, Choice, τις κρέμες γάλακτος και τη σειρά γιαουρτιών Νουνού). Πρόκειται για το πρώτο πιστοποιημένο εργοστάσιο παραγωγής υγρών βρεφικών και παιδικών γαλάτων της FrieslandCampina παγκοσμίως. Είναι πιστοποιημένο με τα πρότυπα ασφάλειας τροφίμων FSSC 22000, υγιεινής και ασφάλειας OHSAS (ISO 18001) και το περιβαλλοντικό πρότυπο ISO 14001.

σελφ σερβις (T. 494)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Αγορές στα σούπερ μάρκετ: Τρεις σημαντικές αλλαγές που έφεραν πανδημία & lockdown In

Η πανδημία του COVID-19 και το επακόλουθο lockdown επηρέασαν πολλές πτυχές της καθημερινότητας των καταναλωτών, ανάμεσα τους και τον τρόπο που αγοράζουν τρόφιμα και γενικά τα είδη παντοπωλείου. Στο πλαίσιο των κυλιόμενων ερευνών του ΙΕΛΚΑ για την πανδημία (έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα 7 κύματα της έρευνας) αναγνωρίστηκαν διάφορες αλλαγές που αφορούν την επίσκεψη των καταστημάτων, τη διαδικασία επιλογής προϊόντων, ακόμα και τις διατροφικές συνήθειες.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION