σελφ σερβις - Ελλα-Δικά Μας: Κοινή προμήθεια ηλεκτρικού από την Elpedison

Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Ελλα-Δικά Μας: Κοινή προμήθεια ηλεκτρικού από την Elpedison

19 Φεβρουαρίου 2019 | 12:57 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Ενέργεια/Περιβάλλον,Θεσμικά

Η πρωτοβουλία Ελλα-Δικά Μας, διαπραγματευόμενη με τους σημαντικότερους παραγωγούς και παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας στη χώρα, επέλεξε τελικά τον όμιλο Elpedison ως τον κοινό προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας των μελών της.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, υπογράφηκε ετήσια σύμβαση μεταξύ της Elpedison και της πρωτοβουλίας, βάσει της οποίας εξασφαλίζεται ενιαία και σταθερή τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας για όλες τις ενταγμένες εταιρείες στην πρωτοβουλία Ελλα-Δικά Μας μέχρι τις 31 Οκτωβρίου του 2018.

Η Elpedison εκτός του επιχειρηματικού τιμολογίου προχώρησε και σε ειδική προσφορά οικιακού τιμολογίου για τους 5.000 εργαζομένους των εταιρειών-μελών της πρωτοβουλίας, στο πλαίσιο των αρχών της τελευταίας για επιδίωξη κοινωνικής και οικονομικής ευημερίας ολόκληρης της κοινότητάς της.

Εξάλλου, η Δίρφυς ΑΕ, που εδρεύει στη Χαλκίδα και εξειδικεύεται από το 1975 στην εμφιάλωση πόσιμου νερού, έγινε το 52ο μέλος της πρωτοβουλίας Ελλα-Δικά Μας, ενισχύοντας περαιτέρω τη δυναμική της και συμβάλλοντας στην προώθηση της εγχώριας επιχειρηματικότητας, που την χαρακτηρίζουν η ελληνικότητα της έδρας, της παραγωγής και της ιδιοκτησίας.

σελφ σερβις (T. 491)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Η χρυσή μοναδικότητα του ελληνικού γιαουρτιού

Σε χρυσή ευκαιρία αποδεικνύονται τα τελευταία χρόνια οι εξαγωγές γιαουρτιού για την εγχώρια γαλακτοβιομηχανία. Μεγάλες και μικρότερες εταιρείες του κλάδου πραγματοποίησαν επενδύσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ, αυξάνοντας σημαντικά την παραγωγική δυναμικότητά τους, ώστε να επωφεληθούν από την ευρωπαϊκή ζήτηση του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ του γιαουρτιού ελληνικού τύπου και από την αυξανόμενη παγκόσμια ζήτησή του. Ταυτόχρονα, ο ετήσιος τζίρος της εγχώριας αγοράς του, περίπου 245 εκατ. ευρώ, παραμένε...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION