σελφ σερβις - ΕΛΓΕΚΑ: Βελτίωση αποτελεσμάτων το α΄ εξάμηνο του 2017

Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

ΕΛΓΕΚΑ: Βελτίωση αποτελεσμάτων το α΄ εξάμηνο του 2017

22 Ιανουαρίου 2018 | 13:20 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Αγορά,Χονδρεμπόριο

Σημαντική βελτίωση του ύψους των κερδών του, μείωση του λειτουργικού του κόστους και βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητας του συνόλου των λειτουργιών του πέτυχε ο όμιλος ΕΛΓΕΚΑ στο πρώτο εξάμηνο του 2017, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωσή του.

Ειδικότερα, τα κέρδη από το σύνολο των δραστηριοτήτων του διαμορφώθηκαν στα 4,8 εκατ. ευρώ έναντι 3,6 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο εξάμηνο του 2016, βελτίωσε το μικτό περιθώριο κέρδους του κατά 17% έναντι 16,6% αντιστοίχως, ενώ ο τζίρος του διαμορφώθηκε στα 77 εκατ. ευρώ έναντι 77,3 εκατ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2016.

Την εν λόγω περίοδο ο όμιλος, εξακολούθησε να υλοποιεί τη βασική επιχειρησιακή στρατηγική του, καταφέρνοντας να εμπλουτίζει το προϊοντικό χαρτοφυλάκιό του, ώστε διατήρησε σταθερότητα πωλήσεων, βελτίωσε το προϊοντικό μίγμα των πωλήσεών του προς όφελος των κερδών του, περιέκοψε δαπάνες που δεν συνεισφέρουν στη δημιουργία προστιθέμενης αξίας, ενώ μείωσε τις προβλέψεις για επισφάλειες πελατών, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

σελφ σερβις (T. 479)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Λαμπερά δόντια για... σκληρό προωθητικό ανταγωνισμό

Ο σκληρός ανταγωνισμός στις προωθήσεις για τη διατήρηση ή την επέκταση των μεριδίων αγοράς, σε μια κατηγορία προϊόντων που ελέγχεται από πολυεθνικά brands, με πλούσιες επενδύσεις στη δημόσια αγωγή της στοματικής υγιεινής, στην καινοτομία και σε όλες τις μορφές του σύγχρονου μάρκετινγκ, θα εξακολουθήσει να μαίνεται αμείωτος και φέτος. Στο μεταξύ, η παγκόσμια μόδα της λεύκανσης των δοντιών, αλλά και η δοκιμασμένη συνταγή της απόλυτης εξειδίκευσης των νέων προϊόντων για κάθε είδους καταναλωτική ανά...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION