σελφ σερβις - Όμιλος Barilla: Διεύρυνση του τομέα Ανατολικής Ευρώπης

Κυριακή, 19 Αυγούστου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Όμιλος Barilla: Διεύρυνση του τομέα Ανατολικής Ευρώπης

18 Δεκεμβρίου 2017 | 13:13 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Αγορά

Ο Όμιλος Barilla προχωρά σε αναδιοργάνωση της ευρωπαϊκής δομής της λειτουργίας του, διευρύνοντας και αναβαθμίζοντας τον τομέα της Ανατολικής Ευρώπης, εξέλιξη που δημιουργεί σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης για την Ελλάδα.

Στον τομέα της Aνατολικής Ευρώπης, που σήμερα περιλαμβάνει την Ελλάδα και άλλες 18 χώρες, εντάσσονται πλέον η Ρωσία, η Ουκρανία, καθώς και οι χώρες της Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Κρατών. Η διευρυμένη περιφέρεια της μεγάλης Ανατολικής Ευρώπης, που από τον Ιανουάριο του 2018 θα αναφέρεται στον CEO του oμίλου, θα εκτείνεται από τη Μεσόγειο μέχρι τον Ειρηνικό, περιλαμβάνοντας 30 κράτη πληθυσμού άνω των 300 εκατομμυρίων κατοίκων.

Στη νέα δομή η Barilla Hellas θα έχει κομβικό ρόλο ως επιστέγασμα της πορείας της από το 2010, που απέδωσε την επιτυχή διείσδυση των προϊόντων του ομίλου στην Ανατολική Ευρώπη, με διψήφιο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης.

σελφ σερβις (T. 478)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Ελληνικές Εξαγωγές Τροφίμων: Πυλώνας της εγχώριας επιχειρηματικής εξωστρέφειας

Η βιομηχανία τροφίμων-ποτών αναδεικνύεται σε βασικό πυλώνα στήριξης της εξαγωγικής δραστηριότητας της χώρας και μάλιστα σε δυσμενείς οικονομικές συνθήκες για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεών της. Κόντρα στην ύφεση της οικονομίας, στο αρνητικό κλίμα διεθνώς για τη χώρα από την έναρξη της κρίσης, όπως και στα capital controls, κατάφερε την περίοδο 2012-2016 να διατηρεί ανοδική την εξωστρεφή της δράση, όταν μάλιστα στο ίδιο διάστημα οι ελληνικές εξαγωγές στο σύνολό τους εξελίχθηκαν πτωτικά.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION