σελφ σερβις - Όμιλος Barilla: Διεύρυνση του τομέα Ανατολικής Ευρώπης

Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Όμιλος Barilla: Διεύρυνση του τομέα Ανατολικής Ευρώπης

18 Δεκεμβρίου 2017 | 13:13 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Αγορά

Ο Όμιλος Barilla προχωρά σε αναδιοργάνωση της ευρωπαϊκής δομής της λειτουργίας του, διευρύνοντας και αναβαθμίζοντας τον τομέα της Ανατολικής Ευρώπης, εξέλιξη που δημιουργεί σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης για την Ελλάδα.

Στον τομέα της Aνατολικής Ευρώπης, που σήμερα περιλαμβάνει την Ελλάδα και άλλες 18 χώρες, εντάσσονται πλέον η Ρωσία, η Ουκρανία, καθώς και οι χώρες της Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Κρατών. Η διευρυμένη περιφέρεια της μεγάλης Ανατολικής Ευρώπης, που από τον Ιανουάριο του 2018 θα αναφέρεται στον CEO του oμίλου, θα εκτείνεται από τη Μεσόγειο μέχρι τον Ειρηνικό, περιλαμβάνοντας 30 κράτη πληθυσμού άνω των 300 εκατομμυρίων κατοίκων.

Στη νέα δομή η Barilla Hellas θα έχει κομβικό ρόλο ως επιστέγασμα της πορείας της από το 2010, που απέδωσε την επιτυχή διείσδυση των προϊόντων του ομίλου στην Ανατολική Ευρώπη, με διψήφιο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης.

σελφ σερβις (T. 478)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Λαμπερά δόντια για... σκληρό προωθητικό ανταγωνισμό

Ο σκληρός ανταγωνισμός στις προωθήσεις για τη διατήρηση ή την επέκταση των μεριδίων αγοράς, σε μια κατηγορία προϊόντων που ελέγχεται από πολυεθνικά brands, με πλούσιες επενδύσεις στη δημόσια αγωγή της στοματικής υγιεινής, στην καινοτομία και σε όλες τις μορφές του σύγχρονου μάρκετινγκ, θα εξακολουθήσει να μαίνεται αμείωτος και φέτος. Στο μεταξύ, η παγκόσμια μόδα της λεύκανσης των δοντιών, αλλά και η δοκιμασμένη συνταγή της απόλυτης εξειδίκευσης των νέων προϊόντων για κάθε είδους καταναλωτική ανά...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION