σελφ σερβις - Η πρωτοβουλία Ελλα-δικά μας στην Anuga 2017

Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Η πρωτοβουλία Ελλα-δικά μας στην Anuga 2017

21 Νοεμβρίου 2017 | 13:29 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Εκθέσεις,Θεσμικά

Δυναμικό παρών στη διεθνή έκθεση Anuga (7-11 Οκτωβρίου) στην Κολωνία έδωσαν αρκετές επιχειρήσεις-μέλη της πρωτοβουλίας Ελλα-δικά μας.

Ειδικότερα οι Αgrino, Βίκος, Βιολάντα, Έζα, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Ευβοϊκή Ζύμη, Έψα, Ζαγόρι, Κύκνος, Λουξ και Παπαδημητρίου προέβαλλαν σε χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης από ολόκληρο τον κόσμο τη μοναδικότητα των προϊόντων τους, πραγματοποιώντας, ταυτόχρονα, σημαντικές επιχειρηματικές συναντήσεις, στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης της εξωστρέφειάς τους και της διεθνούς προβολής του σήματος Ελλα-δικά μας.

Επίσης τα μέλη της πρωτοβουλίας Βιολάντα, Έζα, Έψα, Endless-Ευρωχαρτική και Skag την εκπροσώπησαν στην έκθεση Super Market, Mini Market και Περίπτερο (20-22 Οκτωβρίου), για πρώτη φορά σε εντυπωσιακό κοινό περίπτερο του σήματος Ελλα-δικά μας.

Σημειώνεται, τέλος, ότι η κορινθιακή γαλακτοβιομηχανία Μανδρέκας, μία από τις μεγαλύτερες μονάδες παραγωγής γιαουρτιού στην Ελλάδα, με εξαγωγές στην Ευρώπη και την Αμερική, εντάχθηκε πρόσφατα στην οικογένεια των μελών της πρωτοβουλίας, καθώς πιστοποιήθηκε σχετικά από την Eurocert.

σελφ σερβις (T. 477)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

ΑΛΜΥΡΑ ΣΝΑΚ: Γεύση ανάκαμψης

Αγορά για τους καταναλωτές όλων των ηλικιών είναι αυτή των αλμυρών σνακ, οι πωλήσεις της οποίας τα τελευταία χρόνια, παρά τις επιπτώσεις της κρίσης που περιόρισαν τις καταναλώσεις της, ανακάμπτουν. Νέοι «παίκτες» μπαίνουν στον ανταγωνισμό της σχετικής κατηγορίας, εμπλουτίζοντας τη γκάμα των προϊόντων της στα ράφια της λιανικής, ενώ παράλληλα αναζητούν την τύχη τους στις εξαγωγές, καθώς η αγορά των σνακ διακρίνεται για τη δυναμική της παγκοσμίως.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION