σελφ σερβις - Η πρωτοβουλία Ελλα-δικά μας στην Anuga 2017

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Η πρωτοβουλία Ελλα-δικά μας στην Anuga 2017

21 Νοεμβρίου 2017 | 13:29 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Εκθέσεις,Θεσμικά

Δυναμικό παρών στη διεθνή έκθεση Anuga (7-11 Οκτωβρίου) στην Κολωνία έδωσαν αρκετές επιχειρήσεις-μέλη της πρωτοβουλίας Ελλα-δικά μας.

Ειδικότερα οι Αgrino, Βίκος, Βιολάντα, Έζα, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Ευβοϊκή Ζύμη, Έψα, Ζαγόρι, Κύκνος, Λουξ και Παπαδημητρίου προέβαλλαν σε χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης από ολόκληρο τον κόσμο τη μοναδικότητα των προϊόντων τους, πραγματοποιώντας, ταυτόχρονα, σημαντικές επιχειρηματικές συναντήσεις, στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης της εξωστρέφειάς τους και της διεθνούς προβολής του σήματος Ελλα-δικά μας.

Επίσης τα μέλη της πρωτοβουλίας Βιολάντα, Έζα, Έψα, Endless-Ευρωχαρτική και Skag την εκπροσώπησαν στην έκθεση Super Market, Mini Market και Περίπτερο (20-22 Οκτωβρίου), για πρώτη φορά σε εντυπωσιακό κοινό περίπτερο του σήματος Ελλα-δικά μας.

Σημειώνεται, τέλος, ότι η κορινθιακή γαλακτοβιομηχανία Μανδρέκας, μία από τις μεγαλύτερες μονάδες παραγωγής γιαουρτιού στην Ελλάδα, με εξαγωγές στην Ευρώπη και την Αμερική, εντάχθηκε πρόσφατα στην οικογένεια των μελών της πρωτοβουλίας, καθώς πιστοποιήθηκε σχετικά από την Eurocert.

σελφ σερβις (T. 477)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Επιτέλους γλυκαίνει

Οι προβλέψεις για νέα άνοδο πωλήσεων των προϊόντων σοκολάτας επιβεβαιώθηκαν το 2018, δημιουργώντας κλίμα αισιοδοξίας για το 2019 –πολύ περισσότερο, εφόσον η άνοδος της κατηγορίας αποτελεί παγκόσμια τάση. Όμως, μια ενδεχόμενη ανατίμηση των πρώτων υλών με επιπτώσεις στις τιμές λιανικής θα δημιουργήσει σκεπτικισμό στην εγχώρια αγορά, αφού ναι μεν η συχνότητα αγοράς της σοκολάτας να αυξήθηκε, αλλά το μέσο «καλάθι» αγορών μίκρυνε. Την τάση ανόδου σε όγκο και αξία των πωλήσεων, πάντως, την υποστηρίζου...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION