σελφ σερβις - Beiersdorf Hellas: Θετικός ο απολογισμός του 2016

Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Beiersdorf Hellas: Θετικός ο απολογισμός του 2016

23 Οκτωβρίου 2017 | 10:26 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Αγορά

Το 2016 ο συνολικός κύκλος εργασιών της Beiersdorf Hellas, μιας εκ των 150 θυγατρικών της Beiersdorf AG, ανήλθε σε 43,3 εκατ. ευρώ, ενώ τα ενοποιημένα προ φόρων κέρδη της σε 4,9 εκατ. ευρώ.

Η εταιρεία πέτυχε έτσι ανάπτυξη πωλήσεων και διατήρηση κερδοφορίας, πράγμα που θα επιδιώξει και τα επόμενα χρόνια, στο πλαίσιο της περαιτέρω ενίσχυσης του brand Nivea, της διεύρυνσης του χαρτοφυλακίου της με καινοτόμα προϊόντα, αλλά και της ενίσχυσης του προγράμματός της κοινωνικής υπευθυνότητας, σύμφωνα με τις επίσημες εξαγγελίες της.

Η εικόνα της εταιρείας και η στρατηγική της παρουσιάστηκαν στις αρχές Οκτωβρίου από το Country Manager της Beiersdorf Hellas, κ. Θεόδωρο Πουλόπουλο, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου.

σελφ σερβις (T. 476)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Ελληνικές Εξαγωγές Τροφίμων: Πυλώνας της εγχώριας επιχειρηματικής εξωστρέφειας

Η βιομηχανία τροφίμων-ποτών αναδεικνύεται σε βασικό πυλώνα στήριξης της εξαγωγικής δραστηριότητας της χώρας και μάλιστα σε δυσμενείς οικονομικές συνθήκες για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεών της. Κόντρα στην ύφεση της οικονομίας, στο αρνητικό κλίμα διεθνώς για τη χώρα από την έναρξη της κρίσης, όπως και στα capital controls, κατάφερε την περίοδο 2012-2016 να διατηρεί ανοδική την εξωστρεφή της δράση, όταν μάλιστα στο ίδιο διάστημα οι ελληνικές εξαγωγές στο σύνολό τους εξελίχθηκαν πτωτικά.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION