σελφ σερβις - Λουκέτο στο εργοστάσιο παγωτού της Froneri Hellas

Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Λουκέτο στο εργοστάσιο παγωτού της Froneri Hellas

23 Οκτωβρίου 2017 | 10:16 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Αγορά

Στη διακοπή της παραγωγής του εργοστασίου παγωτού στον Ταύρο προχωρά άμεσα η Froneri Hellas (πρώην Nestle), εταιρεία στην οποία μεταφέρθηκε η δραστηριότητα παγωτού της Nestle το 2016.

Στο εργοστάσιο απασχολούνται 102 εργαζόμενοι, για τους οποίους θα εφαρμοστεί πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, οι ζημιές της την υποχρεώνουν να επαναπροσδιορίσει την οργάνωσή της και, στο πλαίσιο αυτό, διακόπτει τη λειτουργία του εργοστασίου της, αλλά η εγχώρια αγορά παγωτού θα εξακολουθήσει να τροφοδοτείται απρόσκοπτα με τα προϊόντα της.

H μητρική Froneri είναι καρπός κοινοπραξίας μεταξύ του ομίλου Nestlé και της βρετανικής R & R, που μετέχουν εξ ημισείας στο σχήμα. Στη Froneri μεταφέρθηκαν οι δραστηριότητες παγωτού των δύο εταίρων σε Ευρώπη, Μ. Ανατολή, Αργεντινή, Αυστραλία, Βραζιλία, Ν. Αφρική και Φιλιππίνες.

σελφ σερβις (T. 476)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Βρεφικά & Παιδικά Προϊόντα: Δημογραφική και οικονομική κρίση μειώνουν συνεχώς τον τζίρο

Μόνη η συνεχιζόμενη πτώση των γεννήσεων στη χώρα μας εξηγεί αρκετά, δυστυχώς, τη διαρκώς πτωτική εξέλιξη της αγοράς προϊόντων βρεφικής και παιδικής διατροφής και φροντίδας. Όπως εκτιμάται, ο συνδυασμός της δημογραφικής με την οικονομική κρίση λόγω των προγραμμάτων λιτότητας, από το 2009 μέχρι φέτος οδήγησε τον τζίρο των επιχειρήσεων της εν λόγω αγοράς σε πτώση της τάξης του 45%. Ωστόσο, αν και η προώθηση και προσφορά έχει γίνει ο κατεξοχήν ιμάντας των πωλήσεων και του ανταγωνισμού των brands, στ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2017 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION