σελφ σερβις - SingularLogic: Διεθνής διάκριση

Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

SingularLogic: Διεθνής διάκριση

21 Οκτωβρίου 2016 | 12:18 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Αγορά,Τεχνολογία,Φεστιβάλ/Βραβεία

Διεθνή διάκριση απέσπασε η SingularLogic, στο πλαίσιο των εργασιών του Παγκόσμιου Συνεδρίου Πληροφορικής που διοργάνωσε ο Παγκόσμιος Σύνδεσμος Πληροφορικής και Υπηρεσιών (WITSA), θεσμοθέτης των WITSA Global ICT Excellence Awards, που αποβλέπουν στην ανάδειξη των καλύτερων επιχειρήσεων και χρηστών του κλάδου Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) παγκοσμίως.

Οι βραβευόμενοι διακρίνονται για τα επιτεύγματά τους σε εφαρμογές ΤΠΕ σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, στη δημιουργία ψηφιακών ευκαιριών και στην αειφόρο ανάπτυξη. Η SingularLogic αναδείχθηκε Merit Winner στην κατηγορία Private Sector ICT Excellence Award, για την ταχύτατη, αξιόπιστη και ποιοτική συλλογή, επεξεργασία και μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων από το 1981 έως σήμερα.

σελφ σερβις (T. 465)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

ΑΛΜΥΡΑ ΣΝΑΚ: Γεύση ανάκαμψης

Αγορά για τους καταναλωτές όλων των ηλικιών είναι αυτή των αλμυρών σνακ, οι πωλήσεις της οποίας τα τελευταία χρόνια, παρά τις επιπτώσεις της κρίσης που περιόρισαν τις καταναλώσεις της, ανακάμπτουν. Νέοι «παίκτες» μπαίνουν στον ανταγωνισμό της σχετικής κατηγορίας, εμπλουτίζοντας τη γκάμα των προϊόντων της στα ράφια της λιανικής, ενώ παράλληλα αναζητούν την τύχη τους στις εξαγωγές, καθώς η αγορά των σνακ διακρίνεται για τη δυναμική της παγκοσμίως.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION