σελφ σερβις - SingularLogic: Διεθνής διάκριση

Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

SingularLogic: Διεθνής διάκριση

21 Οκτωβρίου 2016 | 12:18 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Αγορά,Τεχνολογία,Φεστιβάλ/Βραβεία

Διεθνή διάκριση απέσπασε η SingularLogic, στο πλαίσιο των εργασιών του Παγκόσμιου Συνεδρίου Πληροφορικής που διοργάνωσε ο Παγκόσμιος Σύνδεσμος Πληροφορικής και Υπηρεσιών (WITSA), θεσμοθέτης των WITSA Global ICT Excellence Awards, που αποβλέπουν στην ανάδειξη των καλύτερων επιχειρήσεων και χρηστών του κλάδου Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) παγκοσμίως.

Οι βραβευόμενοι διακρίνονται για τα επιτεύγματά τους σε εφαρμογές ΤΠΕ σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, στη δημιουργία ψηφιακών ευκαιριών και στην αειφόρο ανάπτυξη. Η SingularLogic αναδείχθηκε Merit Winner στην κατηγορία Private Sector ICT Excellence Award, για την ταχύτατη, αξιόπιστη και ποιοτική συλλογή, επεξεργασία και μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων από το 1981 έως σήμερα.

σελφ σερβις (T. 465)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Ελληνικές Εξαγωγές Τροφίμων: Πυλώνας της εγχώριας επιχειρηματικής εξωστρέφειας

Η βιομηχανία τροφίμων-ποτών αναδεικνύεται σε βασικό πυλώνα στήριξης της εξαγωγικής δραστηριότητας της χώρας και μάλιστα σε δυσμενείς οικονομικές συνθήκες για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεών της. Κόντρα στην ύφεση της οικονομίας, στο αρνητικό κλίμα διεθνώς για τη χώρα από την έναρξη της κρίσης, όπως και στα capital controls, κατάφερε την περίοδο 2012-2016 να διατηρεί ανοδική την εξωστρεφή της δράση, όταν μάλιστα στο ίδιο διάστημα οι ελληνικές εξαγωγές στο σύνολό τους εξελίχθηκαν πτωτικά.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION