σελφ σερβις - ΣΕΒΓΑΠ: Εθνική προσπάθεια για την προστασία της φέτας

Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

ΣΕΒΓΑΠ: Εθνική προσπάθεια για την προστασία της φέτας

21 Οκτωβρίου 2016 | 12:16 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νομοθεσία

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Γαλακτοκομικών Προϊόντων (ΣΕΒΓΑΠ), στο πλαίσιο των προσπαθειών του να συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων του εθνικού μας προϊόντος, της φέτας, στη διεθνή αγορά, προσκάλεσε στις 5 Οκτωβρίου στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας εκπροσώπους του παραγωγικού, ακαδημαϊκού, πολιτικού και νομικού κόσμου, με σκοπό την εξεύρεση συστηματικών και αποτελεσματικότερων τρόπων αντιμετώπισης του προβλήματος κατοχύρωσης της ταυτότητας της φέτας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΕΒΓΑΠ, ήδη δρομολογήθηκαν ορισμένες άμεσες δράσεις σε εθνικό και κοινοτικό επίπεδο, ενώ αποφασίστηκαν ενέργειες διεύρυνσης των εμπλεκομένων στην εν λόγω προσπάθεια, μεταξύ των οποίων το εγχείρημα εισόδου του θέματος στη Βουλή προς ψήφιση, η απαίτηση εξηγήσεων και διορθωτικών ενεργειών από τον Επίτροπο Γεωργίας και η δρομολόγηση αιτήματος παρέμβασης του Ευρωπαίου Διαμεσολαβητή για τους χειρισμούς της Επιτροπής.

σελφ σερβις (T. 465)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION