σελφ σερβις - ΘΕΣγάλα: Επέκταση σε καταστήματα, προϊόντα και διανομή

Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

ΘΕΣγάλα: Επέκταση σε καταστήματα, προϊόντα και διανομή

19 Σεπτεμβρίου 2016 | 15:57 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Αγορά,Βιομηχανία

Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο 19 αυτόματων πωλητών στην Αθήνα, 16 στη Λάρισα και 17 στη Θεσσαλονίκη (σύνολο 52), οι οποίοι θα ξεπεράσουν τους 70 τους επόμενους μήνες, με την επέκταση του δικτύου στην Αθήνα με 35 νέα σημεία πώλησης.

Παράλληλα, πέρα από το φρέσκο συνεταιριστικό γάλα, το κίτρινο και το λευκό τυρί, το σοκολατούχο γάλα και το στραγγιστό γιαούρτι, που άρχισαν να διαθέτουν φέτος οι αυτόματοι πωλητές του συνεταιρισμού, αρχίζει η διάθεση του κρεμώδους τυριού με χαμηλά λιπαρά «Ανωτύρι».

Εξάλλου, περιορισμένες ποσότητες των προϊόντων ΘΕΣγάλα θα είναι διαθέσιμες μέσω των καταστημάτων της αλυσίδας COOP σε μικρές πόλεις, όπου είναι ασύμφορη η εγκατάσταση αυτόματων πωλητών, ξεκινώντας από κωμοπόλεις της Θεσσαλίας.

σελφ σερβις (T. 464)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION