σελφ σερβις - ΒΙΚΤΩΡ: Προϊόντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των πελατών

Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

ΒΙΚΤΩΡ: Προϊόντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των πελατών

26 Ιουλίου 2012 | 12:07 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Publi,Αφιερώματα

ΒΙΚΤΩΡ: Προϊόντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των πελατών

Η εταιρεία Βίκτωρ ΑΒΕΕ με χρόνο ζωής που ξεκίνα στις αρχές του περασμένου αιώνα ασχολείται με την παραγωγή αποσταγμάτων (ούζο-μπράντι-λικέρ) με αγάπη και μεράκι και εξαιρετική προσήλωση σε αξίες που καθιέρωσαν όλα αυτά τα χρόνια, στη συνείδηση του καταναλωτικού κοινού.

Στηριζόμενη στην πολύχρονη παράδοσή της, η εταιρεία Βίκτωρ ΑΒΕΕ παρακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις και απαιτήσεις και προσαρμόζεται σε αυτές σύμφωνα με όσα επιτάσσουν οι καταναλωτικές ανάγκες, εκμεταλλευόμενη στο έπακρο τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογική εξέλιξη και η έρευνα.

Παράλληλα, ακολουθεί μια εξωστρεφή στρατηγική, με στόχο να επεκτείνει συνεχώς τις δραστηριότητές της σε νέες αγορές. Τα τελευταία 15 χρόνια, μετακομίζοντας σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και έχοντας καθιερώσει σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τρόφιμων, το οποίο είναι σε συμμόρφωση με το HACCP και το πρότυπο ISO:22000:2005 σε όλα τα στάδια παράγωγης και εμφιάλωσης, κάνει στροφή και άνοιγμα σε δυο ξεχωριστές κατηγορίες αγορές και το αντίστοιχο κοινό.

Πρώτον, προσάρμοσε την παραγωγή της με στόχο να καλύψει ένα κενό στην τουριστική αγορά, το οποίο αφορά στην παραγωγή αλκοολούχων ποτών και ηδύποτων όπως είναι η βότκα, το τζιν, το ρούμι, η τεκίλα, το ουίσκι, το μπράντι, η σαμπούκα, το μπίττερ, σναπς σε 5 γεύσεις και λικέρ σε 12 γεύσεις. Τα συγκεκριμένα προϊόντα διοχετεύονται στα μπαρ και ξενοδοχεία των τουριστικών περιοχών της Ελλάδας (Ρόδος, Κως, Μύκονος, ‘Ιος, Σαντορίνη, Πάρος, Ζάκυνθος, Κέρκυρα, κλπ).

Η Βίκτωρ ΑΒΕΕ είναι η μοναδική νησιωτική ποτοποιία σε όλη την Ελλάδα που παράγει όλη αυτή την ποικιλία προϊόντων, κατέχοντας ένα πολύ σημαντικό μερίδιο της αγοράς, το οποίο σε κάποιες περιοχές ξεπερνά ακόμα και το 50%. Ενα δεύτερο κενό, το οποίο ήρθε να καλύψει η εταιρεία μας έχει να κάνει με τον κλάδο των σούπερ μάρκετ και με μια γκάμα προϊόντων όπως είναι το Ούζο, το Μπράντι, το Τσίπουρο, η Τσικουδιά, ο Εκκλησιαστικός Οίνος (Νάμα), η Μαυροδάφνη Πατρών, Οίνος Γλυκύς Μοσχάτος (Vin De Liqueur) και το καθαρό οινόπνευμα.

Όλη αυτή τη γκάμα των προαναφερόμενων προϊόντων η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα να την παράξει και ως προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας (PL) για τα σούπερ μάρκετ, ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας. Είμαστε η μοναδική ποτοποιία στην Ελλάδα που μπορούμε να εξυπηρετήσουμε με μια τόσο ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων τις απαιτήσεις και των πιο απαιτητικών πελατών, γι’αυτό όλα
αυτά τα χρόνια τυγχάνουμε της εμπιστοσύνης πελατών όπως είναι (με αλφαβητική σειρά) οι:

- Αφοί Βερόπουλοι ΑΕΒΕ
- Βιδάλης ΑΕ
- Carrefour Μαρινόπουλος ΑΕ
- Extra AE,
- INKA Χανίων
- Κρητικός ΑΕ
- Market In AEBE
- Μασούτης Διαμαντής ΑΕ
- Μετρό ΑΕΒΕ
- Προμηθευτική Τροφίμων ΑΕ
- Πέντε ΑΕ (Γαλαξίας)
- Σκλαβενίτης ΑΕΕ
- Χαλκιαδάκης ΑΕ, κά.

σελφ σερβις (T. 418)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION