σελφ σερβις - Ολοκληρωμένη προστασία Vapona

Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Ολοκληρωμένη προστασία Vapona

16 Οκτωβρίου 2018 | 14:07 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα,Προϊόντα

Η σειρά προϊόντων της Vapona αποτελείται από εύχρηστες λύσεις κατά των κουνουπιών και προσφέρει άμεση δράση στη στιγμή, τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους.

Το Vapona Υγρό Σετ για κοινά Κουνούπια και το Κουνούπι Τίγρης είναι η τέλεια λύση για προστασία σε εσωτερικούς χώρους από τα κουνούπια και τα κουνούπια-τίγρης. Η Vapona Συσκευή με Εντομοαπωθητικές Ταμπλέτες δρα ενάντια στα κοινά κουνούπια και τα κουνούπια-τίγρης, έχοντας απαλό άρωμα.

Τέλος, το Vapona Protect Sticks, το οποίο διακρίνεται για την ξεχωριστή αισθητική του, εμπεριέχει υγρό τοποθετημένο σε ένα φιαλίδιο και διαχέεται στην ατμόσφαιρα μέσα από ξυλάκια, προσφέροντας προστασία έως και 1 μήνα.

Για εξωτερικούς χώρους η Vapona προτείνει το Vapona Outdoor, που δημιουργεί ένα τείχος προστασίας από τα περισσότερα είδη εντόμων, με ισχύ έως και 8 ώρες. Η σειρά ολοκληρώνεται με τα Vapona Derm, σε μορφή spray και lotion, για επιδερμική χρήση. Είναι δερματολογικά ελεγμένα και προσφέρουν έως 6 ώρες προστασία, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από παιδιά άνω των 3 ετών.

σελφ σερβις (T. 486)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Προϊόντα Οικιακού Καθαρισμού: Ανάκαμψη χωρίς μέλλον

Σε ποσοστό άνω του 50% οι καταναλωτές περιμένουν τη διενέργεια προωθήσεων, για να αγοράσουν το καθαριστικό προϊόν που τους ενδιαφέρει από άποψη αναγκών χρήσης, δίνοντας πλέον μικρή σημασία στη μάρκα. Όχι πως η καινοτομία δεν τους έλκει ή τους αφήνουν αδιάφορους οι digital προκλήσεις, που τους απευθύνουν οι εταιρείες για να τους δελεάσουν, αλλά εφόσον η λιτότητα κάνει κουμάντο στα πορτοφόλια, η μαγεία του μάρκετινγκ ασθενεί. Ασθενή είναι και τα σήματα της ανάκαμψης των πωλήσεων της κατηγορίας φέτ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION