σελφ σερβις - Ολοκληρωμένη προστασία Vapona

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Ολοκληρωμένη προστασία Vapona

16 Οκτωβρίου 2018 | 14:07 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα,Προϊόντα

Η σειρά προϊόντων της Vapona αποτελείται από εύχρηστες λύσεις κατά των κουνουπιών και προσφέρει άμεση δράση στη στιγμή, τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους.

Το Vapona Υγρό Σετ για κοινά Κουνούπια και το Κουνούπι Τίγρης είναι η τέλεια λύση για προστασία σε εσωτερικούς χώρους από τα κουνούπια και τα κουνούπια-τίγρης. Η Vapona Συσκευή με Εντομοαπωθητικές Ταμπλέτες δρα ενάντια στα κοινά κουνούπια και τα κουνούπια-τίγρης, έχοντας απαλό άρωμα.

Τέλος, το Vapona Protect Sticks, το οποίο διακρίνεται για την ξεχωριστή αισθητική του, εμπεριέχει υγρό τοποθετημένο σε ένα φιαλίδιο και διαχέεται στην ατμόσφαιρα μέσα από ξυλάκια, προσφέροντας προστασία έως και 1 μήνα.

Για εξωτερικούς χώρους η Vapona προτείνει το Vapona Outdoor, που δημιουργεί ένα τείχος προστασίας από τα περισσότερα είδη εντόμων, με ισχύ έως και 8 ώρες. Η σειρά ολοκληρώνεται με τα Vapona Derm, σε μορφή spray και lotion, για επιδερμική χρήση. Είναι δερματολογικά ελεγμένα και προσφέρουν έως 6 ώρες προστασία, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από παιδιά άνω των 3 ετών.

σελφ σερβις (T. 486)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Τυρί φέτα: Ο λευκός χρυσός της χώρας!

Έτσι την αποκαλούν κι όχι άδικα. Γιατί είναι το πρώτο τυρί σε κατανάλωση στην εσωτερική αγορά στο σύνολο των τυροκομικών προϊόντων, ένα από τα σημαντικότερα εξαγώγιμα προϊόντα μας και το πλέον αναγνωρίσιμο ελληνικό τρόφιμο διεθνώς. Η φέτα, κατοχυρωμένη ως προϊόν ΠΟΠ, έλκει διαρκώς το καταναλωτικό ενδιαφέρον, με σημαντικά οφέλη, υφιστάμενα και δυνητικά, για την ελληνική οικονομία και τις τυροκομικές επιχειρήσεις, ενώ προσελκύει το ενδιαφέρον ξένων επενδυτών, που βολιδοσκοπούν την κλαδική αγορά, π...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION