σελφ σερβις - Νέα προϊόντα Mentos και Vivident

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Νέα προϊόντα Mentos και Vivident

13 Μαρτίου 2018 | 08:58 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα,Προϊόντα

Η Perfetti van Melle, παρακολουθώντας τις εξελίξεις στην αγοραστική συμπεριφορά και ειδικότερα σε ό,τι αφορά τις κατηγορίες της τσίχλας και της καραμέλας, παρουσιάζει νέα προϊόντα.

Συγκεκριμένα, εισάγει στην Ελλάδα τις πρώτες τσίχλες με stevia, τις Mentos Greenway με stevia, χωρίς τεχνητά γλυκαντικά και χρωστικές. Η ίδια καινοτομία εφαρμόστηκε και στη νέα σειρά καραμέλας λαιμού Mentos Free, που χρησιμοποιεί ως γλυκαντικό μόνο στέβια και σηματοδοτεί την είσοδο της εταιρείας σε μια καινούργια αγορά.

Τέλος, με το επαναλανσάρισμα της Vivident, η εταιρεία δραστηριοποιείται ενεργά και στον τομέα της προστασίας των δοντιών.

σελφ σερβις (T. 480)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Επιτέλους γλυκαίνει

Οι προβλέψεις για νέα άνοδο πωλήσεων των προϊόντων σοκολάτας επιβεβαιώθηκαν το 2018, δημιουργώντας κλίμα αισιοδοξίας για το 2019 –πολύ περισσότερο, εφόσον η άνοδος της κατηγορίας αποτελεί παγκόσμια τάση. Όμως, μια ενδεχόμενη ανατίμηση των πρώτων υλών με επιπτώσεις στις τιμές λιανικής θα δημιουργήσει σκεπτικισμό στην εγχώρια αγορά, αφού ναι μεν η συχνότητα αγοράς της σοκολάτας να αυξήθηκε, αλλά το μέσο «καλάθι» αγορών μίκρυνε. Την τάση ανόδου σε όγκο και αξία των πωλήσεων, πάντως, την υποστηρίζου...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION