σελφ σερβις - NIVEA Urban Skin Defence

Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

NIVEA Urban Skin Defence

13 Μαρτίου 2018 | 09:12 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα,Προϊόντα

Η NIVEA παρουσιάζει μια νέα σειρά περιποίησης προσώπου, τη NIVEA Urban Skin Defence, για ολοκληρωμένη προστασία από τους ρύπους της πόλης και το οξειδωτικό στρες που προκαλούν σε βάθος χρόνου.

Η σειρά περιλαμβάνει την Κρέμα Ημέρας Urban Skin Defence και τη μάσκα καθαρισμού 1 Minute Urban Skin Detox για ολοκληρωμένη προστασία της επιδερμίδας από τους επίμονους περιβαλλοντικούς ρύπους. Η σύνθεση της Κρέμας Ημέρας Urban Skin Defence με εκχύλισμα βιολογικού τσαγιού και με υαλουρονικό οξύ, αναπληρώνει τη χαμένη λάμψη της επιδερμίδας, ενώ οι δείκτες αντηλιακής προστασίας SPF 20 προφυλάσσουν από τις ακτίνες UVA και από την πρόωρη γήρανση που προκαλεί ο ήλιος.

Επιπλέον, η αντιφλεγμονώδης δράση του φυσικού αντιοξειδωτικού Licochalcone A, προστατεύει από το οξειδωτικό στρες που μπορεί να προκληθεί από τους περιβαλλοντικούς ρύπους και την ακτινοβολία που εκπέμπουν οι υπολογιστές, ενώ ταυτόχρονα επαναφέρει την ισορροπία του pH της επιδερμίδας, προσφέροντας 48ωρη ενυδάτωση. Ο φυσικός λευκός άργιλος, γνωστός και ως kaolin, της 1 Minute Urban Skin Detox Face Mask λειτουργεί σαν μαγνήτης, «φυλακίζοντας» τη λιπαρότητα, το σμήγμα και τους ρύπους, ενώ παράλληλα εμποδίζει την εμφάνιση κηλίδων και επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνέει και πάλι ελεύθερα.

Η αντιμικροβιακή σύνθεση με εκχύλισμα μανόλιας σε συνδυασμό με το kaolin, καθαρίζουν ήπια κι αποτελεσματικά, ενώ βελτιώνουν ορατά την όψη της επιδερμίδας, εμποδίζοντας την ίδια στιγμή μακροχρόνια τη δημιουργία ατελειών που προκαλούνται από το σύγχρονο περιβάλλον των πόλεων.

σελφ σερβις (T. 480)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

ΑΛΜΥΡΑ ΣΝΑΚ: Γεύση ανάκαμψης

Αγορά για τους καταναλωτές όλων των ηλικιών είναι αυτή των αλμυρών σνακ, οι πωλήσεις της οποίας τα τελευταία χρόνια, παρά τις επιπτώσεις της κρίσης που περιόρισαν τις καταναλώσεις της, ανακάμπτουν. Νέοι «παίκτες» μπαίνουν στον ανταγωνισμό της σχετικής κατηγορίας, εμπλουτίζοντας τη γκάμα των προϊόντων της στα ράφια της λιανικής, ενώ παράλληλα αναζητούν την τύχη τους στις εξαγωγές, καθώς η αγορά των σνακ διακρίνεται για τη δυναμική της παγκοσμίως.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION