σελφ σερβις - Συλλεκτικές φιάλες Johnnie Walker

Κυριακή, 19 Αυγούστου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Συλλεκτικές φιάλες Johnnie Walker

22 Ιανουαρίου 2018 | 11:29 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα

Το Johnnie Walker παρουσιάζει για την πιο λαμπερή περίοδο του χρόνου τις συλλεκτικές φιάλες Johhnie Walker Blue Label Tom Dixon και Johnnie Walker Artist Series by Tristan Eaton.

Ο διακεκριμένος Βρετανός designer, Tom Dixon βάζει την υπογραφή και αξιοποιεί τη δημιουργική του διάθεση στη μοναδική συσκευασία του Johnnie Walker Blue Label Tom Dixon, αναδεικνύοντας σχεδιαστικές λεπτομέρειες που επιβεβαιώνουν την αφοσίωση του brand στη μεγάλη παράδοσή του.

Το Johnnie Walker, παράλληλα, συναντά τη street art και παρουσιάζει τη συλλεκτική σειρά συσκευασιών Johnnie Walker Artist Series by Tristan Eaton. Η πρωτοποριακή σειρά φέρει την υπογραφή του διάσημου street artist Tristan Eaton, ο οποίος έχει μεταμορφώσει τα αστικά τοπία των πιο εμβληματικών πόλεων του κόσμου σε εξαιρετικούς καμβάδες ζωγραφικής, αποτυπώνοντας τη φαντασία του σε κολοσσιαία murals.

Οι αισθητικές πινελιές του πλαισιώνουν τις εορταστικές συσκευασίες των Johnnie Walker Black Label & Johnnie Walker Red Label. H συλλεκτική φιάλη Johhnie Walker Blue Label Tom Dixon είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένες κάβες, ενώ οι συσκευασίες Johnnie Walker Black Label και Red Label by Tristan Eaton έχουν τοποθετηθεί σε όλα τα σούπερ μάρκετ.

σελφ σερβις (T. 478)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Ελληνικές Εξαγωγές Τροφίμων: Πυλώνας της εγχώριας επιχειρηματικής εξωστρέφειας

Η βιομηχανία τροφίμων-ποτών αναδεικνύεται σε βασικό πυλώνα στήριξης της εξαγωγικής δραστηριότητας της χώρας και μάλιστα σε δυσμενείς οικονομικές συνθήκες για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεών της. Κόντρα στην ύφεση της οικονομίας, στο αρνητικό κλίμα διεθνώς για τη χώρα από την έναρξη της κρίσης, όπως και στα capital controls, κατάφερε την περίοδο 2012-2016 να διατηρεί ανοδική την εξωστρεφή της δράση, όταν μάλιστα στο ίδιο διάστημα οι ελληνικές εξαγωγές στο σύνολό τους εξελίχθηκαν πτωτικά.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION