σελφ σερβις - Garnier: Scinactive

Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Garnier: Scinactive

20 Νοεμβρίου 2017 | 12:23 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα

Η Garnier παρουσίασε το καλοκαίρι μια νέα σειρά περιποίησης προσώπου, που έχουν στη σύστασή τους κατά 96% συστατικά φυσικής προέλευσης και υψηλή αποτελεσματικότητα.

Το υπόλοιπο 4% αποτελείται από τα ελάχιστα συστατικά που απαιτούνται για να εξασφαλιστεί η υφή των προϊόντων, το άρωμά τους και η συντήρησή τους. Χάρη στην προηγμένη επιστημονική τεχνογνωσία της, η Garnier καταφέρνει να αντικαθιστά τις μη φυσικές ουσίες, αξιοποιώντας τη δύναμη της φύσης και να δημιουργεί συνθέσεις με συστατικά φυτικής προέλευσης, χωρίς να θυσιάζεται η αποτελεσματικότητα ή η απόλαυση κατά τη χρήση των προϊόντων.

Η νέα σειρά Scinactive περιλαμβάνει προϊόντα που συνθέτουν ένα πλήρες πρόγραμμα καθαρισμού και φροντίδας σε 2 βήματα. Προτείνονται για χρήση σε επιδερμίδες, ανεξαρτήτως τύπου.

σελφ σερβις (T. 476)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

ΑΛΜΥΡΑ ΣΝΑΚ: Γεύση ανάκαμψης

Αγορά για τους καταναλωτές όλων των ηλικιών είναι αυτή των αλμυρών σνακ, οι πωλήσεις της οποίας τα τελευταία χρόνια, παρά τις επιπτώσεις της κρίσης που περιόρισαν τις καταναλώσεις της, ανακάμπτουν. Νέοι «παίκτες» μπαίνουν στον ανταγωνισμό της σχετικής κατηγορίας, εμπλουτίζοντας τη γκάμα των προϊόντων της στα ράφια της λιανικής, ενώ παράλληλα αναζητούν την τύχη τους στις εξαγωγές, καθώς η αγορά των σνακ διακρίνεται για τη δυναμική της παγκοσμίως.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION