σελφ σερβις - Elvive Extraordinary Oil

Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Elvive Extraordinary Oil

18 Οκτωβρίου 2017 | 13:05 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα,Προϊόντα,Υγεία/Ομορφιά

Πριν 2 χρόνια, το Elvive δημιούργησε την Extraordinary Oil σειρά περιποίησης μαλλιών, μια πραγματική αναγέννηση για τα ξηρά μαλλιά, εμπλουτισμένη με 6 πολύτιμα έλαια λουλουδιών.

Το 2017, η οικογένεια του Extraordinary Oil μεγαλώνει με 2 νέες σειρές για να καλύψει όλες τις ιδιαιτερότητες των ξηρών μαλλιών: Στο Elvive Extraordinary Oil Coconut Oil τα εργαστήρια της L’Oréal Paris ενσωμάτωσαν τη μοναδική δύναμη του εκλεκτού ελαίου καρύδας σε περιποιητικές υφές χωρίς σιλικόνη, προσφέροντας βαθιά θρέψη που δε βαραίνει τα μαλλιά, αλλά τα αφήνει ανάλαφρα, απαλά και λαμπερά.

Προτείνεται για κανονικά προς ξηρά μαλλιά. Για ξηρά μαλλιά με μπούκλες, δημιουργήθηκε το Extraordinary Oil Curl Nutrition. Προσφέρει πραγματική αναγέννηση στα μαλλιά και κάνει τις μπούκλες ακόμα πιο όμορφες, προσφέροντάς τους ελαστικότητα, σχήμα και λάμψη. Το προϊόν περιέχει 6 πολύτιμα έλαια λουλουδιών και τη θρεπτική δύναμη του ελαίου Amla.

σελφ σερβις (T. 475)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Βρεφικά & Παιδικά Προϊόντα: Δημογραφική και οικονομική κρίση μειώνουν συνεχώς τον τζίρο

Μόνη η συνεχιζόμενη πτώση των γεννήσεων στη χώρα μας εξηγεί αρκετά, δυστυχώς, τη διαρκώς πτωτική εξέλιξη της αγοράς προϊόντων βρεφικής και παιδικής διατροφής και φροντίδας. Όπως εκτιμάται, ο συνδυασμός της δημογραφικής με την οικονομική κρίση λόγω των προγραμμάτων λιτότητας, από το 2009 μέχρι φέτος οδήγησε τον τζίρο των επιχειρήσεων της εν λόγω αγοράς σε πτώση της τάξης του 45%. Ωστόσο, αν και η προώθηση και προσφορά έχει γίνει ο κατεξοχήν ιμάντας των πωλήσεων και του ανταγωνισμού των brands, στ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2017 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION