σελφ σερβις - Elvive Extraordinary Oil

Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Elvive Extraordinary Oil

18 Οκτωβρίου 2017 | 13:05 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα,Προϊόντα,Υγεία/Ομορφιά

Πριν 2 χρόνια, το Elvive δημιούργησε την Extraordinary Oil σειρά περιποίησης μαλλιών, μια πραγματική αναγέννηση για τα ξηρά μαλλιά, εμπλουτισμένη με 6 πολύτιμα έλαια λουλουδιών.

Το 2017, η οικογένεια του Extraordinary Oil μεγαλώνει με 2 νέες σειρές για να καλύψει όλες τις ιδιαιτερότητες των ξηρών μαλλιών: Στο Elvive Extraordinary Oil Coconut Oil τα εργαστήρια της L’Oréal Paris ενσωμάτωσαν τη μοναδική δύναμη του εκλεκτού ελαίου καρύδας σε περιποιητικές υφές χωρίς σιλικόνη, προσφέροντας βαθιά θρέψη που δε βαραίνει τα μαλλιά, αλλά τα αφήνει ανάλαφρα, απαλά και λαμπερά.

Προτείνεται για κανονικά προς ξηρά μαλλιά. Για ξηρά μαλλιά με μπούκλες, δημιουργήθηκε το Extraordinary Oil Curl Nutrition. Προσφέρει πραγματική αναγέννηση στα μαλλιά και κάνει τις μπούκλες ακόμα πιο όμορφες, προσφέροντάς τους ελαστικότητα, σχήμα και λάμψη. Το προϊόν περιέχει 6 πολύτιμα έλαια λουλουδιών και τη θρεπτική δύναμη του ελαίου Amla.

σελφ σερβις (T. 475)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Ελληνικές Εξαγωγές Τροφίμων: Πυλώνας της εγχώριας επιχειρηματικής εξωστρέφειας

Η βιομηχανία τροφίμων-ποτών αναδεικνύεται σε βασικό πυλώνα στήριξης της εξαγωγικής δραστηριότητας της χώρας και μάλιστα σε δυσμενείς οικονομικές συνθήκες για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεών της. Κόντρα στην ύφεση της οικονομίας, στο αρνητικό κλίμα διεθνώς για τη χώρα από την έναρξη της κρίσης, όπως και στα capital controls, κατάφερε την περίοδο 2012-2016 να διατηρεί ανοδική την εξωστρεφή της δράση, όταν μάλιστα στο ίδιο διάστημα οι ελληνικές εξαγωγές στο σύνολό τους εξελίχθηκαν πτωτικά.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION