σελφ σερβις - Elvive Extraordinary Oil

Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Elvive Extraordinary Oil

18 Οκτωβρίου 2017 | 13:05 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα,Προϊόντα,Υγεία/Ομορφιά

Πριν 2 χρόνια, το Elvive δημιούργησε την Extraordinary Oil σειρά περιποίησης μαλλιών, μια πραγματική αναγέννηση για τα ξηρά μαλλιά, εμπλουτισμένη με 6 πολύτιμα έλαια λουλουδιών.

Το 2017, η οικογένεια του Extraordinary Oil μεγαλώνει με 2 νέες σειρές για να καλύψει όλες τις ιδιαιτερότητες των ξηρών μαλλιών: Στο Elvive Extraordinary Oil Coconut Oil τα εργαστήρια της L’Oréal Paris ενσωμάτωσαν τη μοναδική δύναμη του εκλεκτού ελαίου καρύδας σε περιποιητικές υφές χωρίς σιλικόνη, προσφέροντας βαθιά θρέψη που δε βαραίνει τα μαλλιά, αλλά τα αφήνει ανάλαφρα, απαλά και λαμπερά.

Προτείνεται για κανονικά προς ξηρά μαλλιά. Για ξηρά μαλλιά με μπούκλες, δημιουργήθηκε το Extraordinary Oil Curl Nutrition. Προσφέρει πραγματική αναγέννηση στα μαλλιά και κάνει τις μπούκλες ακόμα πιο όμορφες, προσφέροντάς τους ελαστικότητα, σχήμα και λάμψη. Το προϊόν περιέχει 6 πολύτιμα έλαια λουλουδιών και τη θρεπτική δύναμη του ελαίου Amla.

σελφ σερβις (T. 475)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

ΑΛΜΥΡΑ ΣΝΑΚ: Γεύση ανάκαμψης

Αγορά για τους καταναλωτές όλων των ηλικιών είναι αυτή των αλμυρών σνακ, οι πωλήσεις της οποίας τα τελευταία χρόνια, παρά τις επιπτώσεις της κρίσης που περιόρισαν τις καταναλώσεις της, ανακάμπτουν. Νέοι «παίκτες» μπαίνουν στον ανταγωνισμό της σχετικής κατηγορίας, εμπλουτίζοντας τη γκάμα των προϊόντων της στα ράφια της λιανικής, ενώ παράλληλα αναζητούν την τύχη τους στις εξαγωγές, καθώς η αγορά των σνακ διακρίνεται για τη δυναμική της παγκοσμίως.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION