σελφ σερβις - Δύο νέες γεύσεις από το Κρις Κρις «Τόστιμο!»

Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Δύο νέες γεύσεις από το Κρις Κρις «Τόστιμο!»

18 Οκτωβρίου 2017 | 13:04 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα,Προϊόντα,Τρόφιμα/Ποτά

Στη σειρά Κρις Κρις προστέθηκαν δύο νέα προϊόντα: To νέα Κρις Κρις «Τόστιμο!» με σπόρους κινόα, τσία και μαυροσούσαμο και το Κρις Κρις «Τόστιμο!» με σουσάμι.

Οι δύο νέες αυτές προτάσεις εμπλουτίζουν την ήδη επιτυχημένη οικογένεια του Κρις Κρις «Τόστιμο!» με τις γνωστές γεύσεις Σίτου, Ολικής και Brioche, προσφέροντας παράλληλα μια νέα διατροφική πρόταση.

Το Κρις Κρις «Τόστιμο!» με σπόρους κινόα, τσία και μαυροσούσαμο υπόσχεται μία εντελώς ξεχωριστή εμπειρία γεύσης, προσθέτοντας απόλαυση στα καθημερινά γεύματα, αλλά και θρεπτική αξία.

Παράλληλα, το Κρις Κρις «Τόστιμο!» με σουσάμι αξιοποιεί την ευεργετική δράση του σουσαμιού, που βρίσκεται τόσο στην ψίχα όσο και στην κόρα. Χάρη στα πλούσια και πολύτιμα συστατικά, αλλά και την υψηλή τους ποιότητα, τα νέα Κρις Κρις «Τόστιμο!» είναι γευστικά, θρεπτικά, αφράτα και χορταστικά.

σελφ σερβις (T. 475)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Census 2017: Η εικόνα του κλάδου από την IRI

Ο αθροιστικός κλαδικός τζίρος το 2017 παρουσίασε μια ανάπτυξη της τάξης των 148 εκατ. ευρώ συγκριτικά με το 2016, η οποία τυγχάνει ως μέγεθος να συμπίπτει ακριβώς με την ανάπτυξη του τζίρου ειδικά των σούπερ/υπέρ μάρκετ. Μολαταύτα ο τελευταίος εξακολουθούσε το 2017 να απέχει κατά 300 εκατ. ευρώ από το επίπεδό του στα τέλη του 2015, σύμφωνα με την ετήσια έρευνα Census 2017 της IRI, η οποία αποτυπώνει ανά έτος και τύπο καταστήματος την εξέλιξη της εικόνας (από άποψη τζίρου και αριθμού καταστημάτων...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION