σελφ σερβις - Δύο νέες γεύσεις από το Κρις Κρις «Τόστιμο!»

Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Δύο νέες γεύσεις από το Κρις Κρις «Τόστιμο!»

18 Οκτωβρίου 2017 | 13:04 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα,Προϊόντα,Τρόφιμα/Ποτά

Στη σειρά Κρις Κρις προστέθηκαν δύο νέα προϊόντα: To νέα Κρις Κρις «Τόστιμο!» με σπόρους κινόα, τσία και μαυροσούσαμο και το Κρις Κρις «Τόστιμο!» με σουσάμι.

Οι δύο νέες αυτές προτάσεις εμπλουτίζουν την ήδη επιτυχημένη οικογένεια του Κρις Κρις «Τόστιμο!» με τις γνωστές γεύσεις Σίτου, Ολικής και Brioche, προσφέροντας παράλληλα μια νέα διατροφική πρόταση.

Το Κρις Κρις «Τόστιμο!» με σπόρους κινόα, τσία και μαυροσούσαμο υπόσχεται μία εντελώς ξεχωριστή εμπειρία γεύσης, προσθέτοντας απόλαυση στα καθημερινά γεύματα, αλλά και θρεπτική αξία.

Παράλληλα, το Κρις Κρις «Τόστιμο!» με σουσάμι αξιοποιεί την ευεργετική δράση του σουσαμιού, που βρίσκεται τόσο στην ψίχα όσο και στην κόρα. Χάρη στα πλούσια και πολύτιμα συστατικά, αλλά και την υψηλή τους ποιότητα, τα νέα Κρις Κρις «Τόστιμο!» είναι γευστικά, θρεπτικά, αφράτα και χορταστικά.

σελφ σερβις (T. 475)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ: Αντίδοτο στο βραχνά της προωθητικής πίεσης η καινοτομία

Οι επιμέρους κατηγορίες της αγοράς των προϊόντων ατομικής υγιεινής παρουσιάζουν σημαντικές διαφοροποιήσεις ως προς την εξέλιξη των πωλήσεών τους, οι οποίες συναρτώνται κυρίως με την αξία χρήσης των προϊόντων τους για τον καταναλωτή, εφόσον το καταναλωτικό εισόδημα εξακολουθεί να υπόκειται σε περικοπές. Ο κοινός τους τόπος είναι οι συνεχείς και έντονες προσφορές, οι οποίες οδηγούν τις κατηγορίες σε πτώση ή περιορισμό της αξίας πωλήσεων, όπως, άλλωστε, και οι καινοτομίες, στις οποίες διακρίνονται ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION