σελφ σερβις - Δύο νέες γεύσεις από το Κρις Κρις «Τόστιμο!»

Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Δύο νέες γεύσεις από το Κρις Κρις «Τόστιμο!»

18 Οκτωβρίου 2017 | 13:04 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα,Προϊόντα,Τρόφιμα/Ποτά

Στη σειρά Κρις Κρις προστέθηκαν δύο νέα προϊόντα: To νέα Κρις Κρις «Τόστιμο!» με σπόρους κινόα, τσία και μαυροσούσαμο και το Κρις Κρις «Τόστιμο!» με σουσάμι.

Οι δύο νέες αυτές προτάσεις εμπλουτίζουν την ήδη επιτυχημένη οικογένεια του Κρις Κρις «Τόστιμο!» με τις γνωστές γεύσεις Σίτου, Ολικής και Brioche, προσφέροντας παράλληλα μια νέα διατροφική πρόταση.

Το Κρις Κρις «Τόστιμο!» με σπόρους κινόα, τσία και μαυροσούσαμο υπόσχεται μία εντελώς ξεχωριστή εμπειρία γεύσης, προσθέτοντας απόλαυση στα καθημερινά γεύματα, αλλά και θρεπτική αξία.

Παράλληλα, το Κρις Κρις «Τόστιμο!» με σουσάμι αξιοποιεί την ευεργετική δράση του σουσαμιού, που βρίσκεται τόσο στην ψίχα όσο και στην κόρα. Χάρη στα πλούσια και πολύτιμα συστατικά, αλλά και την υψηλή τους ποιότητα, τα νέα Κρις Κρις «Τόστιμο!» είναι γευστικά, θρεπτικά, αφράτα και χορταστικά.

σελφ σερβις (T. 475)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Ελληνικές Εξαγωγές Τροφίμων: Πυλώνας της εγχώριας επιχειρηματικής εξωστρέφειας

Η βιομηχανία τροφίμων-ποτών αναδεικνύεται σε βασικό πυλώνα στήριξης της εξαγωγικής δραστηριότητας της χώρας και μάλιστα σε δυσμενείς οικονομικές συνθήκες για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεών της. Κόντρα στην ύφεση της οικονομίας, στο αρνητικό κλίμα διεθνώς για τη χώρα από την έναρξη της κρίσης, όπως και στα capital controls, κατάφερε την περίοδο 2012-2016 να διατηρεί ανοδική την εξωστρεφή της δράση, όταν μάλιστα στο ίδιο διάστημα οι ελληνικές εξαγωγές στο σύνολό τους εξελίχθηκαν πτωτικά.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION