σελφ σερβις - Amita: www.apoagapi.gr

Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Amita: www.apoagapi.gr

18 Σεπτεμβρίου 2017 | 11:15 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Ε.Κ.Ε.

Η Amita, στο πλαίσιο της καμπάνιάς της #apoagapi που εξελίσσεται από το 2016, βρίσκεται, μέσω της πλατφόρμας apoagapi.gr, στο πλάι των μητέρων που ποθούν να ικανοποιούνται οι ευχές των παιδιών τους, προλαμβάνοντας να τις εκπληρώνει η ίδια.

Μια πρόσφατη σχετική περίπτωση είναι η ικανοποίηση της ευχής του εξάχρονου Στάθη, να γνωριστεί με τον θαυμαστό κόσμο της παλαιοντολογίας και της φυσικής ιστορίας.

Η Amita, λοιπόν, αφού του εξασφάλισε μία privet επίσκεψη με ξενάγηση στο Μουσείο Παλαιοντολογίας και Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, που τον ενθουσίασε, επιφύλαξε μία ακόμα έκπληξη πέρα κάθε προσδοκίας αυτού και της μητέρας του: Μια επίσκεψη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου!

σελφ σερβις (T. 475)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Census 2017: Η εικόνα του κλάδου από την IRI

Ο αθροιστικός κλαδικός τζίρος το 2017 παρουσίασε μια ανάπτυξη της τάξης των 148 εκατ. ευρώ συγκριτικά με το 2016, η οποία τυγχάνει ως μέγεθος να συμπίπτει ακριβώς με την ανάπτυξη του τζίρου ειδικά των σούπερ/υπέρ μάρκετ. Μολαταύτα ο τελευταίος εξακολουθούσε το 2017 να απέχει κατά 300 εκατ. ευρώ από το επίπεδό του στα τέλη του 2015, σύμφωνα με την ετήσια έρευνα Census 2017 της IRI, η οποία αποτυπώνει ανά έτος και τύπο καταστήματος την εξέλιξη της εικόνας (από άποψη τζίρου και αριθμού καταστημάτων...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION