σελφ σερβις - Amita: www.apoagapi.gr

Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Amita: www.apoagapi.gr

18 Σεπτεμβρίου 2017 | 11:15 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Ε.Κ.Ε.

Η Amita, στο πλαίσιο της καμπάνιάς της #apoagapi που εξελίσσεται από το 2016, βρίσκεται, μέσω της πλατφόρμας apoagapi.gr, στο πλάι των μητέρων που ποθούν να ικανοποιούνται οι ευχές των παιδιών τους, προλαμβάνοντας να τις εκπληρώνει η ίδια.

Μια πρόσφατη σχετική περίπτωση είναι η ικανοποίηση της ευχής του εξάχρονου Στάθη, να γνωριστεί με τον θαυμαστό κόσμο της παλαιοντολογίας και της φυσικής ιστορίας.

Η Amita, λοιπόν, αφού του εξασφάλισε μία privet επίσκεψη με ξενάγηση στο Μουσείο Παλαιοντολογίας και Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, που τον ενθουσίασε, επιφύλαξε μία ακόμα έκπληξη πέρα κάθε προσδοκίας αυτού και της μητέρας του: Μια επίσκεψη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου!

σελφ σερβις (T. 475)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ: Αντίδοτο στο βραχνά της προωθητικής πίεσης η καινοτομία

Οι επιμέρους κατηγορίες της αγοράς των προϊόντων ατομικής υγιεινής παρουσιάζουν σημαντικές διαφοροποιήσεις ως προς την εξέλιξη των πωλήσεών τους, οι οποίες συναρτώνται κυρίως με την αξία χρήσης των προϊόντων τους για τον καταναλωτή, εφόσον το καταναλωτικό εισόδημα εξακολουθεί να υπόκειται σε περικοπές. Ο κοινός τους τόπος είναι οι συνεχείς και έντονες προσφορές, οι οποίες οδηγούν τις κατηγορίες σε πτώση ή περιορισμό της αξίας πωλήσεων, όπως, άλλωστε, και οι καινοτομίες, στις οποίες διακρίνονται ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION