σελφ σερβις - Amita: www.apoagapi.gr

Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Amita: www.apoagapi.gr

18 Σεπτεμβρίου 2017 | 11:15 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Ε.Κ.Ε.

Η Amita, στο πλαίσιο της καμπάνιάς της #apoagapi που εξελίσσεται από το 2016, βρίσκεται, μέσω της πλατφόρμας apoagapi.gr, στο πλάι των μητέρων που ποθούν να ικανοποιούνται οι ευχές των παιδιών τους, προλαμβάνοντας να τις εκπληρώνει η ίδια.

Μια πρόσφατη σχετική περίπτωση είναι η ικανοποίηση της ευχής του εξάχρονου Στάθη, να γνωριστεί με τον θαυμαστό κόσμο της παλαιοντολογίας και της φυσικής ιστορίας.

Η Amita, λοιπόν, αφού του εξασφάλισε μία privet επίσκεψη με ξενάγηση στο Μουσείο Παλαιοντολογίας και Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, που τον ενθουσίασε, επιφύλαξε μία ακόμα έκπληξη πέρα κάθε προσδοκίας αυτού και της μητέρας του: Μια επίσκεψη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου!

σελφ σερβις (T. 475)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Ελληνικές Εξαγωγές Τροφίμων: Πυλώνας της εγχώριας επιχειρηματικής εξωστρέφειας

Η βιομηχανία τροφίμων-ποτών αναδεικνύεται σε βασικό πυλώνα στήριξης της εξαγωγικής δραστηριότητας της χώρας και μάλιστα σε δυσμενείς οικονομικές συνθήκες για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεών της. Κόντρα στην ύφεση της οικονομίας, στο αρνητικό κλίμα διεθνώς για τη χώρα από την έναρξη της κρίσης, όπως και στα capital controls, κατάφερε την περίοδο 2012-2016 να διατηρεί ανοδική την εξωστρεφή της δράση, όταν μάλιστα στο ίδιο διάστημα οι ελληνικές εξαγωγές στο σύνολό τους εξελίχθηκαν πτωτικά.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION