σελφ σερβις - Amita: www.apoagapi.gr

Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Amita: www.apoagapi.gr

18 Σεπτεμβρίου 2017 | 11:15 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Ε.Κ.Ε.

Η Amita, στο πλαίσιο της καμπάνιάς της #apoagapi που εξελίσσεται από το 2016, βρίσκεται, μέσω της πλατφόρμας apoagapi.gr, στο πλάι των μητέρων που ποθούν να ικανοποιούνται οι ευχές των παιδιών τους, προλαμβάνοντας να τις εκπληρώνει η ίδια.

Μια πρόσφατη σχετική περίπτωση είναι η ικανοποίηση της ευχής του εξάχρονου Στάθη, να γνωριστεί με τον θαυμαστό κόσμο της παλαιοντολογίας και της φυσικής ιστορίας.

Η Amita, λοιπόν, αφού του εξασφάλισε μία privet επίσκεψη με ξενάγηση στο Μουσείο Παλαιοντολογίας και Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, που τον ενθουσίασε, επιφύλαξε μία ακόμα έκπληξη πέρα κάθε προσδοκίας αυτού και της μητέρας του: Μια επίσκεψη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου!

σελφ σερβις (T. 475)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Βρεφικά & Παιδικά Προϊόντα: Δημογραφική και οικονομική κρίση μειώνουν συνεχώς τον τζίρο

Μόνη η συνεχιζόμενη πτώση των γεννήσεων στη χώρα μας εξηγεί αρκετά, δυστυχώς, τη διαρκώς πτωτική εξέλιξη της αγοράς προϊόντων βρεφικής και παιδικής διατροφής και φροντίδας. Όπως εκτιμάται, ο συνδυασμός της δημογραφικής με την οικονομική κρίση λόγω των προγραμμάτων λιτότητας, από το 2009 μέχρι φέτος οδήγησε τον τζίρο των επιχειρήσεων της εν λόγω αγοράς σε πτώση της τάξης του 45%. Ωστόσο, αν και η προώθηση και προσφορά έχει γίνει ο κατεξοχήν ιμάντας των πωλήσεων και του ανταγωνισμού των brands, στ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2017 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION