σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη Έκδοση

Marketing Week
Τεύχος: 504

Κυκλοφορία: 25/5/2020 Κυρίως Θέμα:Search Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

Σούπερ μάρκετ & FMCG: 5 πράγματα που μάθαμε από την κρίση του COVID-19 για την αγορά
Οι περίοδοι κρίσεων έχουν αρνητικές πτυχές τόσο έντονες που επισκιάζουν τις όποιες θετικές. Η κρίση του COVID-19 δεν αποτελεί εξαίρεση. Μέσα σε τρεις μήνες η αγορά των FMCG σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και στην Ελλάδα ήρθε αντιμέτωπη με πρωτοφανείς καταστάσεις, στις οποίες κατάφερε να ανταπεξέλθει ως επί το πλείστον σε ικανοποιητικό βαθμό.

Βιομηχανία

Γιώργος Μακρυγιαννάκης, PT BEVERAGE: Θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι
«Το σημαντικό περισσότερο από ποτέ είναι να αφουγκραζόμαστε τον καταναλωτή, διεθνώς και τοπικά, ώστε να προβλέπουμε κατά το δυνατόν ταχύτερα τις νέες του συνήθειες, που δεν μοιάζουν με αυτές του χθες», τονίζει εν καιρώ πανδημίας και αποσταθεροποίησης της παγκόσμιας οικονομίας ο κ. Γιώργος Μακρυγιαννάκης, γενικός διευθυντής της PT Beverage, η οποία προ εξαμήνου ανέλαβε και τη διανομή του καφέ Lavazza στην εγχώρια αγορά.

Οικονομία

Ασφαλιστική μεταρρύθμιση: Ως τα βαθιά γεράματα. Σκεφτείτε το!
Η κοινωνική ασφάλεια, ως πεδίο κοινωνικής τριβής πολύ ιδιαίτερο, καθότι σχετιζόμενο με την υγεία, την πρόνοια και τις συντάξεις όλων των εργαζομένων, αποτελεί μηχανισμό σταθεροποίησης του υφιστάμενου κοινωνικοοικονομικού συστήματος. Γι’ αυτό οι θεσμικοί φορείς των κοινωνικών συμφερόντων ασκούν κριτική και καταθέτουν προτάσεις αναφορικά με τα ασφαλιστικά σχέδια της πολιτείας, που νομοθετεί. Θερμό ενδιαφέρον γι’ αυτά τα σχέδια δεν μπορεί παρά να έχει και ο εγχώριος κλάδος της λιανικής τροφίμων, καθώς το σύνολο των απασχολούμενών του, αυτοαπασχολούμενων και μισθωτών, κυμαίνεται περί τα 200.000 άτομα.

Θεσμικά

Νέα επιτελικού χαρακτήρα δομή για την πάταξη του παραεμπορίου
Μια νέα δομή, με σαφώς πιο διευρυμένες συντονιστικές και εκτελεστικές αρμοδιότητες από τις υφιστάμενες, «ρίχνει στη μάχη» για την καταπολέμηση του παρεμπορίου το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Η νέα δομή φέρει της επωνυμία Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ). Η θεσμοθέτησή της αναμένεται άμεσα, καθώς το σχετικό νομοσχέδιο είναι ήδη έτοιμο.

Υπηρεσίες

Διαδοχή στην προεδρία της CHEP Europe
Η CHEP ανακοίνωσε την αλλαγή ηγεσίας για τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες στην Ευρώπη.

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION