σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη Έκδοση

Marketing Week
Τεύχος: 484

Κυκλοφορία: 19/6/2018 Κυρίως Θέμα:Search Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

Στους κερδισμένους της κρίσης το cash & carry
Μια πρώτη αποτίμηση των συνεπειών της οικονομικής κρίσης στην αγορά της οργανωμένης χονδρικής δείχνει ότι σε αντίθεση με την οργανωμένη λιανική όχι μόνο δεν βγαίνει «λαβωμένη» από τη μακρά περίοδο της ύφεσης, αλλά κερδίζει μερίδια και τζίρο από το βασικό ανταγωνιστή της, το παραδοσιακό χονδρεμπόριο, το οποίο επιβεβαιώνεται πως είναι ο μεγάλος ηττημένος της μνημονιακής περιόδου.

Βιομηχανία

ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΤΣΑΪ: Ξεπαγώνει η αγορά…!
Η αγορά του παγωμένου τσαγιού, μετά τη χρόνια καταστολή της από την ύφεση και τη σημαντική περαιτέρω συρρίκνωσή της πέρυσι, φέτος παίρνει «τ’ απάνω» της, κυρίως επειδή η είσοδος νέων «παικτών», με πρωταγωνιστή το διεθνές brand Fuzetea της Coca Cola, αλλά και το λανσάρισμα νέων προϊόντων με χαμηλές θερμίδες και χωρίς ζάχαρη, δημιουργούν ισχυρές προσδοκίες για το «ξεπάγωμα» της αγοράς. Το δίχως άλλο, τις προσδοκίες αυτές ενισχύει κι η άνοδος της διεθνούς τουριστικής κίνησης, που αγαπά ιδιαίτερα το κρύο τσάι…

Οικονομία

Ποιος παθαίνει, αλλά δεν πεθαίνει και ποιος όχι
Οι «παραγωγικές δραστηριότητες και το εμπόριο παθαίνουν, αλλά δεν πεθαίνουν», έλεγαν παλιά οι θυμόσοφοι της αγοράς, ερμηνεύοντας εμπειρικά τις κυκλικές φάσεις της οικονομίας, ελληνικής και παγκόσμιας. Έρευνες έγκυρες, όπως σήμερα του ΙΟΒΕ, της Εθνικής Τράπεζας, του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ κ.ά., δεν έπαψαν ποτέ να διερευνούν την ισχύ αυτού ουσιαστικά του αποφθέγματος. Τα πορίσματά τους έχουν ασφαλώς ευρύτερο ενδιαφέρον στη σημερινή συγκυρία.

Θεσμικά

13ο Ελληνικό Συνέδριο Κορυφής στην Εξυπηρέτηση Πελατών: Η ανθρωποκεντρική εξυπηρέτηση στο επίκεντρο του συνεδρίου
Οι Έλληνες και οι διεθνείς ομιλητές του συνεδρίου, που είχε τίτλο «Leading Change in a Connected World», παρουσίασαν νέες τάσεις και πρακτικές, με έμφαση στις δυνατότητες που προσφέρουν ο ψηφιακός κόσμος και οι εφαρμογές του, αλλά και ο ανθρώπινος παράγοντας, για την παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης πελατών, σήμερα και στο μέλλον.

Management

Vivartia: Αλλαγές στο ηγετικό μάνατζμεντ
Η Vivartia ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Βασίλη Γληνό, ο οποίος, αναλαμβάνοντας καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΛΤΑ, εκλέγεται και εκτελεστικός αντιπρόεδρος του ΔΣ της.

Υπηρεσίες

«Βάλε το φορτηγό στην πρίζα, έχω δρομολόγιο αύριο…»
Η Tesla έχει επενδύσει δισεκατομμύρια στην ηλεκτροκίνηση, ανοίγοντας το δρόμο για μια νέα γενιά οχημάτων, με περισσότερο θάρρος από κάθε άλλη αυτοκινητοβιομηχανία. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι στην κούρσα που ξεκίνησε θα καταφέρει να τερματίσει. Από τα λίγα που ακούστηκαν για το φορτηγό που ετοιμάζει, είναι ότι θα χρησιμοποιεί τέσσερις ανεξάρτητους ηλεκτρικούς κινητήρες με κατανάλωση λιγότερη των 2 KWh ανά μίλι κι ότι θα διανύει περισσότερα από 400 μίλια πριν χρειαστεί επαναφόρτιση.

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION