σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη Έκδοση

Marketing Week
Τεύχος: 468

Κυκλοφορία: 23/1/2017 Κυρίως Θέμα:Search Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

Market In: Ανοδικά και το 2016
Σταθερά ανοδικά κινούνται τα τελευταία χρόνια τα βασικά οικονομικά μεγέθη της Market Ιn αντίθετα προς το πτωτικό ρεύμα της κλαδικής αγοράς. Το 2016 η αλυσίδα αύξησε εντυπωσιακά τα έσοδά της στα 230 εκατ. ευρώ έναντι 186 εκατ. ευρώ ένα χρόνο πριν, ενώ αισθητά βελτιωμένα ήταν και τα καθαρά αποτελέσματά της. Η αξία τους ανήλθε στο ποσό των 3 εκατ. ευρώ έναντι 0,8 εκατ. ευρώ το 2015.

Βιομηχανία

Αλλαντικά: Μεγάλη κάμψη πωλήσεων
Πριν από τα χρόνια της κρίσης, μεταξύ 2004 και 2009, η αγορά των αλλαντικών είχε δείξει σημάδια που προείκαζαν σημαντική ανάπτυξη. Όμως, στα χρόνια που ακολούθησαν η τάση αυτή επιβραδύνθηκε, για να παρουσιάσει τη διετία 2014-2015 κάμψη, η οποία το 2016 έγινε σημαντική πτώση. Η κρίση ωθεί την ελληνική αλλαντοβιομηχανία σε εξωστρέφεια. Το στοίχημά της είναι να αυξήσει το χαμηλό ποσοστό των εξαγωγών της. Από την άλλη πλευρά, πάντως, η τάση των Ελλήνων καταναλωτών να προτιμούν τα εγχώρια αλλαντικά ευνοεί τον περιορισμό των εισαγωγών.

Οικονομία

Ελπίδες ανάκαμψης…σε κλοιό αστάθειας
Πληθωρισμός στο σημείο ΜΗΔΕΝ, μετά από 46 συναπτούς μήνες πορείας της ελληνικής οικονομίας στον αστερισμό του αποπληθωρισμού. Τον Φεβρουάριο του 2013 ήταν η τελευταία φορά που ο δείκτης τιμών καταναλωτή δεν είχε αρνητικό πρόσημο. Τον περασμένο Δεκέμβριο για πρώτη φορά μετά τέσσερα χρόνια, παρά δύο μήνες, καταγράφηκε μηδενική αύξηση του πληθωρισμού.

Θεσμικά

ΕΑΣΕ / ICAP: Θερμαίνονται οι προσδοκίες των CEO για την οικονομία
Βελτίωση του οικονομικού κλίματος διέγνωσαν οι CEO της ελληνικής αγοράς το τέταρτο τρίμηνο του 2016. Ο ένας στους δύο CEO πιστεύει ότι οι ρυθμοί ανάπτυξης της χώρας το 2017 και το 2018 θα κυμανθούν κάτω από τα προϋπολογισμένα με τους δανειστές επίπεδα. Οι τέσσερις στους δέκα πιστεύουν ότι μια πιθανή προκήρυξη πρόωρων εκλογών θα έχει αρνητική επίδραση στην εφαρμογή του μεταρρυθμιστικού προγράμματος και στις εξελίξεις στην οικονομία.

Υπηρεσίες

Θα μπορούσε ένα ψυγείο να είναι ο μελλοντικός αγοραστής;
Οι ηλεκτρονικές συσκευές έχουν εξελιχθεί αρκετά ώστε να αναγνωρίζουν το περιβάλλον και να επικοινωνούν ικανοποιητικά μεταξύ τους. Είναι αρκετό αυτό για να τους εμπιστευτούμε τις αγορές μας; Στις αρχές του καλοκαιριού, η Samsung παρουσίασε ένα νέο ψυγείο, το οποίο εκτός από το να διατηρεί κρύα τα αναψυκτικά, έχει και άλλες εντυπωσιακές δυνατότητες…

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION