σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη Έκδοση

Marketing Week
Τεύχος: 465

Κυκλοφορία: 21/10/2016 Κυρίως Θέμα:Search Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: ’νω του 30% η συμμετοχή των PL στο μέσο «καλάθι αγορών»
Σύμφωνα με την τελευταία ετήσια έρευνα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών για τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, το μερίδιό τους φέτος υπερέβη το 30% των κωδικών που μπαίνουν στο καλάθι του καταναλωτή κι αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στα 13 συναπτά έτη που διεξάγεται η συγκεκριμένη έρευνα.

Βιομηχανία

Επώνυμα προϊόντα Vs PL, σημειώσατε 1
Τη ρεβάνς έναντι της ιδιωτικής ετικέτας φαίνεται ότι παίρνουν τα επώνυμα προϊόντα. Οι παραγωγοί τους βλέπουν τα μερίδιά τους στην οργανωμένη λιανική να κινούνται ανοδικά έναντι των private label κωδικών, των οποίων τα μεγέθη έχουν πάρει ήδη από το 2015 την κατιούσα, κατρακυλώντας φέτος με μεγαλύτερη ταχύτητα.

Οικονομία

Οικογενειακοί Προϋπολογισμοί 2015: «Καλαθάκι» εντέλει το μέσο «καλάθι αγορών»…
Ηρωίδα αποδεικνύεται η Ελληνίδα νοικοκυρά και εξόχως πολυ΅ήχανη! Τα χρόνια της ΅εγάλης ύφεσης και των ΅νη΅ονίων ΅πορεί να έχουν τινάξει στον αέρα τους προϋπολογισ΅ούς εκατο΅΅υρίων οικογενειών, αλλά το «καλάθι της νοικοκυράς», αν και «καλαθάκι» πλέον, περιέχει ακό΅η τα χρειώδη -τα απολύτως απαραίτητα για την επιβίωση-, ενώ έχουν περιοριστεί δραστικά οι «περιττές δαπάνες», δηλαδή για τα είδη ένδυσης-υπόδησης, τα διαρκή αγαθά, τις διακοπές και τις εξόδους της οικογένειας…

Θεσμικά

ECR Community
Σε ECR Community μετονομάζεται το ECR Europe. Το ECR Community διοικείται από τους Εθνικούς Συνδέσμους ECR και από τη διεθνή ομάδα εργασίας ECR Shrink & On Shelf Availability.

Υπηρεσίες

ICAP Group: High Heels on High Hills
Με τη συμμετοχή 200 επιχειρηματιών και ανωτάτων στελεχών επιχειρήσεων πραγματοποιήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου η γυναικεία εσπερίδα, με θέμα «High Heels on High Hills», που διοργάνωσε για τέταρτη συνεχή χρονιά η ICAP Group.

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION