σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη Έκδοση

Marketing Week
Τεύχος: 464

Κυκλοφορία: 19/9/2016 Κυρίως Θέμα:Search Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

ΙΕΛΚΑ: Οι συναλλαγές με πλαστικό χρήμα παρακοστίζουν στη λιανική
Σημαντική είναι η επιβάρυνση των συναλλαγών στο λιανεμπόριο τροφίμων από την αυξημένη χρήση χρεωστικών καρτών. Τα σημαντικά οφέλη από την αύξηση της χρήσης των χρεωστικών καρτών σε ό,τι αφορά τη μείωση της φοροδιαφυγής και φοροαποφυγής δεν αναιρούν το σημαντικό επιπλέον κόστος των επιχειρήσεων του κλάδου, που ανέρχεται σε 50 εκατ. ευρώ, επισημαίνεται σε πρόσφατη σχετική μελέτη του ΙΕΛΚΑ.

Βιομηχανία

Βρεφική - Παιδική διατροφή & φροντίδα: Σταθερότητα με το ζόρι...
Το πλεονέκτημα της αγοράς των ειδών βρεφικής και παιδικής διατροφής και φροντίδας είναι ασφαλώς ότι τα προϊόντα της αφορούν στις βασικές ανάγκες των οικογενειακών νοικοκυριών, πράγμα που της εξασφαλίζει μια σταθερότητα, μη επιτρέποντας θεαματικές αποκλίσεις από το ένα έτος στο επόμενο. Αλλά είναι φανερό πια ότι η αγορά αυτή μαστίζεται από τη δημογραφική κρίση, δηλαδή τη μείωση του παιδικού πληθυσμού, η οποία σε συνδυασμό με τη μείωση των εισοδημάτων και την αντισταθμιστική αντίδραση της αγοράς να αυξάνει τις προσφορές της, συμπιέζουν περαιτέρω τον τζίρο της σε αξία.

Οικονομία

«Μικρό καλάθι» και το 2017
Με την ανακοίνωση του «οδικού χάρτη εξόδου από την κρίση» από τον πρωθυπουργό στα εγκαίνια της ΔΕΘ άρχισε το νέο οικονομικό έτος. Έναν «οδικό χάρτη» που την τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε από το να πλημμυρίσει από τα συντρίμμια της μεγαλύτερης αλυσίδας σούπερ μάρκετ και των «παράπλευρων απωλειών» μιας τέτοιου μεγέθους χρεοκοπίας. Ο πρωθυπουργός προέβλεψε υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης το 2017, αλλά η σημερινή εικόνα των κρίσιμων δεικτών της ελληνικής οικονομίας μάλλον μας προετοιμάζουν για «μικρό καλάθι».

Management

SingularLogic: Στρατηγική επένδυση στη SenseOne
Η SingularLogic, μέλος του ομίλου MIG, ανακοίνωσε τη συμμετοχή της κατά 51% στο μετοχικό κεφάλαιο της SenseOne Technologies, εταιρείας παραγωγής λογισμικού, που ειδικεύεται στις ολοκληρωμένες λύσεις Internet of Things για κτήρια.

Υπηρεσίες

Θεόδωρος Χαραγκιώνης, Charagionis group: Tα ακίνητα, δημόσια και ιδιωτικά, είναι εθνικός πλούτος
Ενώ η διεθνής αγορά ακινήτων έλκει επενδυτές, η ελληνική τους απωθεί, τονίζει ο κ. Θεόδωρος Χαραγκιώνης, Executive Chairman του ομώνυμου ομίλου, επιρρίπτοντας ευθύνες στην κυβερνητική πολιτική όλων των τελευταίων ετών. Υποστηρίζει επίσης ότι η οικονομική κρίση οδήγησε σε απαξίωση ήδη καταδικασμένους εμπορικούς χώρους και επιχειρηματικά πρότυπα, ενώ επισημαίνει ότι η φθίνουσα πορεία των υπέρ μάρκετ από άποψη αποτελεσματικότητας είναι μη αναστρέψιμη.

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION