σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη Έκδοση

Marketing Week
Τεύχος: 450

Κυκλοφορία: 20/5/2015 Κυρίως Θέμα:Search Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

Hyperconnected καταναλωτές: Το εμπόριο στη νέα ψηφιακή πραγματικότητα
Ανταποκρινόμενη στη ανάγκη μελέτης των αλλαγών που σημειώνονται στις συνήθειες και τις ανάγκες των καταναλωτών, οι οποίοι αξιοποιούν πλέον το διαδίκτυο για ένα μεγάλο μέρος των καθημερινών τους δραστηριοτήτων, η Euromonitor μίλησε με 8.070 online καταναλωτές από 17 χώρες. Όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της έρευνας, το διαδίκτυο είναι ο καταλύτης μεγάλων αλλαγών, που πρέπει να ληφθούν υπόψη από τις επιχειρήσεις, ακόμη και εάν πρόκειται για συνήθειες που σήμερα αφορούν σε ένα μικρό μόνο τμήμα του καταναλωτικού κοινού.

Βιομηχανία

Απ’ το χωράφι στο ράφι,ναι, αλλά πώς;
Brand name, τυποποίηση και συσκευασία, αυτά χρειάζονται σήμερα τα ελληνικά οπωροκηπευτικά για να βρουν τη θέση που αξίζουν στα σούπερ μάρκετ, εγχώρια και διεθνή. Πρόκειται για τις εκ των ουκ άνευ προϋποθέσεις της εμπορικότητάς τους, οι οποίες, σε συνδυασμό με τη γνώση των αγορών και των σύγχρονων καταναλωτικών συνηθειών, αλλά και με την πρόοδο της οργάνωσης του τομέα σε όλα τα επίπεδα, θα ωθήσουν την εγχώρια παραγωγή οπωροκηπευτικών σε σταθερή τροχιά ανάπτυξης.

Υπηρεσίες

Fruit Logistica 2015
Με οργανωμένη παρουσία και ομαδικό περίπτερο, έκτασης 105τμ, συμμετέχει για πρώτη φορά φέτος η Ελλάδα στη μεγαλύτερη ετήσια Διεθνή Έκθεση Φρούτων και Λαχανικών Asia Fruit Logistica, που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 2 και 4 Σεπτεμβρίου στο Χονγκ Κονγκ.

Μόνιμες Στήλες

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION