σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη Έκδοση

Marketing Week
Τεύχος: 444

Κυκλοφορία: 20/11/2014 Κυρίως Θέμα:Search Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

Market In: Ανάπτυξη με επενδύσεις σε πολλαπλά πεδία
Με θετικό ρυθμό ανάπτυξης «τρέχει» και το 2014 Η Market In, που πετυχαίνει αύξηση των μεριδίων της μέσα από την καθιέρωση τριών διαφορετικών concept καταστημάτων. Η διοίκηση της αλυσίδας εκτιμά ότι, αν όλα εξελιχθούν ομαλά έως το τέλος του έτους, το 12μηνο θα κλείσει με αύξηση πωλήσεων της τάξης του 5% με 7%.

Βιομηχανία

Γιάννης Λιακόπουλος, Astra Medical Hellas Superfoods: Η έννοια της καινοτομίας μας χαρακτηρίζει απόλυτα
Η αποδοχή από τη ζήτηση των συμπληρωμάτων διατροφής είναι κατεξοχήν θέμα κινήτρων, που δημιουργούν οι καινοτομίες τους.

Οικονομία

Η χώρα στις πρώτες θέσεις και στην παιδική φτώχια!
Στην Ελλάδα που είναι έτοιμη κατά τον πρωθυπουργό να ξαναγίνει «κανονική χώρα», 4 στα 10 παιδιά διαβιούν κάτω από τα όρια της φτώχειας, με τον σχετικό δείκτη να παρουσιάζει τη δεύτερη μεγαλύτερη επιδείνωση ανάμεσα σε 41 χώρες μέλη του ΟΟΣΑ το χρονικό διάστημα 2008-2012.

Θεσμικά

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Τι θα δείξει η έρευνα για τις τιμές
Πόσο έχει προχωρήσει η έρευνα της Επιτροπής Ανταγωνισμού για τις συναλλακτικές σχέσεις λιανεμπορίου – βιομηχανίας; Είναι διατεθειμένη η Ανεξάρτητη Αρχή και τα μέλη της να βάλουν το μαχαίρι στο κόκαλο, αλλάζοντας πλήρως το σκηνικό στην αγορά; Πότε θα είναι σε θέση η Επιτροπή να κλείσει το φάκελο ανακοινώνοντας τις θέσεις της;

Υπηρεσίες

Pockee: Το μέλλον συμβαίνει τώρα
Ο Ζήσης Τσαϊρέλης και ο Κώστας Ντούβρας, συνάδελφοι μέχρι τις αρχές του 2014 στην Procter&Gamble και συνέταιροι στο εξής, μετά την παραίτησή τους από την εταιρεία, παρουσιάζουν ήδη από τον Αύγουστο σε προμηθευτές και λιανέμπορους της εγχώριας αγοράς την πρωτοποριακή εφαρμογή τους, αναφορικά με τη διάθεση κουπονιών των προωθητικών ενεργειών αποκλειστικά μέσω του mobile. Η σχετική ιδέα πριν λάβει τεχνολογικώς σάρκα και οστά, με την επωνυμία Pockee, τους έδωσε το κίνητρο για οικειοθελή εγκατάλειψη των επίζηλων (για τους περισσότερους νέους μάνατζερ) θέσεών τους στην εταιρεία-σχολείο του επιχειρείν, την P&G, ακριβώς για να κάνουν την ιδέα τους πράξη.

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION