σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη Έκδοση

Marketing Week
Τεύχος: 442

Κυκλοφορία: 22/9/2014 Κυρίως Θέμα:Search Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

Αδειοδοτήσεις: Στόχος οι γρήγορες «νίκες»
Μια «μήτρα» –κατά τους όρους του marketing– θα είναι αυτή που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τις αποφάσεις του ΥΠΑΑΝ, σχετικά με τους κλάδους στους οποίους θα δοθεί προτεραιότητα κατά την απλοποίηση των διαδικασιών αδειοδότησης των νέων επιχειρήσεων.

Βιομηχανία

EVERYDAY: Ένα καινοτόμο ελληνικό brand με ιστορία και διεθνές διαβατήριο
Το brand EveryDay παράγεται από την ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ, η οποία αποτελεί σήμερα μία από τις μεγαλύτερες και πιο σύγχρονες μονάδες παραγωγής προϊόντων ατομικής υγιεινής στην Ευρώπη. Τα προϊόντα της σειράς EveryDay, είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την πρωτοπορία και την καινοτομία, ενώ αναπόσπαστο κομμάτι της αξίας της μάρκας είναι η δέσμευση για συνδυασμό σίγουρης προστασίας αλλά και μοναδικής φιλικότητας προς το δέρμα.

Οικονομία

Φωτιά στις προσδοκίες!
Σε οδικό χάρτη υπό... κατασκευήν παρέπεμψε τη μείωση των φορολογικών συντελεστών για φυσικά πρόσωπα κι επιχειρήσεις ο πρωθυπουργός, με αντιστάθμισμα μια πενιχρή μείωση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης. Συν η διετής επέκταση της εισφοράς αλληλεγγύης, συν η παράκρουση του ΕΝΦΙΑ, οι προσδοκώντες κατέρρευσαν... Πώς όχι; Σε έξι χρόνια οι μισθοί έχασαν κοντά στα 30 δισ. ευρώ και η αγοραστική δύναμη πήγε πίσω από το 1984, ενώ σε έξι χρόνια από σήμερα οι άνεργοι υπολογίζεται ότι θα φτάνουν τα 1,15 εκατ.!

Θεσμικά

Βασίλης Κορκίδης: Πενιχρό το αποτέλεσμα των πολιτικών για την ανάπτυξη
Ίσως απαιτηθούν χρόνια, για να γίνει πραγματικότητα το φιλικό επιχειρηματικό περιβάλλον, εκτιμά σε συνέντευξή του στο σελφ σέρβις ο κ. Βασίλης Κορκίδης, πρόεδρος της ΕΣΕΕ και του ΕΒΕΠ, τονίζοντας ότι το πρωτογενές πλεόνασμα δεν αρκεί για να αλλάξει το κλίμα στην αγορά. Προσθέτει, μάλιστα, ότι η συρρίκνωση του κύκλου εργασιών στο εμπόριο είναι μεγαλύτερη της αντίστοιχης υποχώρησης του ΑΕΠ.

Υπηρεσίες

Nespresso: Πρόγραμμα ανακύκλωσης καψουλών
H Nespresso προσκαλεί τους φίλους του καφέ να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ανακύκλωσης που πραγματοποιεί για τις κάψουλες Nespresso.

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION