σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη Έκδοση

Marketing Week
Τεύχος: 439

Κυκλοφορία: 26/5/2014 Κυρίως Θέμα:Search Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

Μαρινόπουλος: Στόχος τζίρου φέτος τα 2 δισ. ευρώ
Πολύ ψηλά θέτει φέτος τον πήχη των επιδόσεών της η Μαρινόπουλος ΑΕ, προσβλέποντας σε σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης, αύξηση μεριδίων αγοράς και νέες, αν το ευνοήσουν οι συνθήκες, εξαγορές τοπικών δικτύων. Άλλωστε, «οι σχέσεις με τους προμηθευτές έχουν αποκατασταθεί προ πολλού και τα ράφια των καταστημάτων τροφοδοτούνται, χωρίς προβλήματα», λένε τα στελέχη της.

Βιομηχανία

Αγορά προιόντων γάλακτος: Αναδιάρθρωση αντί πτώχευσης
Στην τελική ευθεία μπήκε, αν και με αργούς ρυθμούς, η διαδικασία δημιουργίας μεγαλύτερων επιχειρηματικών σχημάτων σε νευραλγικούς κλάδους της οικονομίας, όπως η γαλακτοβιομηχανία, έτσι ώστε τα νέα εταιρικά σχήματα εκ συγχωνεύσεων να είναι πιο ανταγωνιστικά και με καλύτερη πρόσβαση στο χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Νομοθεσία

«Παραδοσιακά», «ορεινά» και «νησιωτικά» με τη βούλα της ΕΕ
Πλεονέκτημα για χώρες όπως η Ελλάδα προσφέρει η καθιέρωση από το 2015 στην ΕΕ τριών νέων σημάτων ποιότητας των αγροτικών προϊόντων, τα «παραδοσιακά», «ορεινά» και «νησιωτικά», καθώς έτσι θα αυξηθεί σημαντικά η υπεραξία τους στη διεθνή αγορά.

Οικονομία

Η συγκέντρωση της λιανικής επιταχύνεται
Η «μέγκενη» της ύφεσης έχει περισφίξει ασφυκτικά τις επιχειρήσεις του λιανικού εμπορίου της χώρας, μηδέ του κλάδου των τροφίμων εξαιρουμένου. Όμως, οι επιπτώσεις είναι πολύ δυσμενέστερες για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, ενώ είναι εμφανής η τάση συγκεντροποίησης του κουτσουρεμένου τζίρου σε όλο και λιγότερες μεγάλες αλυσίδες του κλάδου.

Θεσμικά

Ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος Manager of the Year 2013
Ο κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου INTRALOT, ανακηρύχθηκε από την ΕΕΔΕ Manager of the Year 2013, σε επίσημη τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 7 Μαΐου

Management

Ανθρώπινο κεφάλαιο: Ελλάδα τα ταλέντα σου!
Παγκοσμίως οι άνεργοι φτάνουν τα 202 εκατομμύρια, ωστόσο, το 34% των εργοδοτών αδυνατούν να καλύψουν διαθέσιμες (πρακτικά αδιάθετες) θέσεις εργασίας. Όπως εκτιμάται, ως το 2020 θα υπάρχει έλλειψη 38-40 εκατομμυρίων εργαζομένων αποφοίτων ΑΕΙ, σε σχέση με τις ανάγκες των εργοδοτών, ενώ περί τα 90-95 εκατομμύρια εργαζόμενοι θα είναι χαμηλότερου επιπέδου δεξιοτήτων από ό,τι χρειάζονται οι εργοδότες.

Υπηρεσίες

Ηρώ Παπαδοπούλου, TNS ICAP: Από την ολιστική κατανόηση στην αποτελεσματική δράση
Στην πλειονότητά τους οι εταιρείες, λιανεμπορικές και βιομηχανικές, διαθέτουν πολλά δεδομένα πληροφοριών, αλλά, αν τα «διαβάζουν» το καθένα μεμονωμένα, είτε δεν τους οδηγούν πουθενά είτε τους οδηγούν σε λανθασμένα συμπεράσματα. Είναι, λοιπόν, αναγκαίος ο συνδυασμός της γνώσης από όλες τις διαθέσιμες πηγές, σχολιάζει, μεταξύ άλλων, η κυρία Ηρώ Παπαδοπούλου, διευθύνουσα σύμβουλος της TNS ICAP.

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION