σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη Έκδοση

Marketing Week
Τεύχος: 434

Κυκλοφορία: 23/12/2013 Κυρίως Θέμα:Search Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

Μαρινόπουλος: Επιβράβευση της ελληνικής τοπικής παραγωγής
Σε ειδική εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 5 Δεκεμβρίου, η Μαρινόπουλος βράβευσε επτά Έλληνες τοπικούς παραγωγούς, που διακρίθηκαν στο εταιρικό της Πρόγραμμα Καινοτομίας Ελληνικού Προϊόντος, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσής του. Λίγες εβδομάδες νωρίτερα, η εταιρεία είχε παρουσιάσει το πλήρως ανακαινισμένο δίκτυό της στην Αλβανία.

Βιομηχανία

SKIP: 45 χρόνια ηγετικής πορείας στην Ελλάδα
Οι καταναλωτές εμφανίζονται σήμερα ιδιαίτερα απαιτητικοί, τόσο σε ό,τι αφορά τη συνέπεια των επιχειρήσεων και των προϊόντων σε όσα υπόσχονται, αλλά και την έμπρακτη απόδειξη της υποστήριξής τους προς την ελληνική οικογένεια. Το Skip, μέσα από τη μακρόχρονη πορεία του στην ελληνική αγορά αλλά και με τις σύγχρονες προτάσεις του, απαντά στις απαιτήσεις των καταναλωτών με καινοτόμα προϊόντα που δίνουν άριστα αποτελέσματα.

Νομοθεσία

Αδειοδότηση ΚΥΕ: Οι προβλέψεις του νέου θεσμικού πλαισίου
Το υπό διαμόρφωση νέο θεσμικό πλαίσιο, σχετικά με την αδειοδότηση καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (ΚΥΕ), που προωθεί το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και θα ολοκληρωθεί σε δύο φάσεις, εισάγει ένα περισσότερο διάφανες, δίκαιο, ταχύτερο και λιγότερο δαπανηρό σύνολο διαδικασιών, πόσο ως προς τα δικαιολογητικά προέγκρισης της ίδρυσης καταστήματος, όσο και ως προς τη χορήγηση άδειας λειτουργίας, αλλά και την αντικατάσταση ή την τροποποίησή της.

Οικονομία

Προϋπολογισμός 2014: 1,3 ευρώ παραπάνω φόρος για κάθε 10,8 ευρώ ύφεσης!
Ο προϋπολογισμός του 2014 έχει την γοητεία του τερατώδους σε παγκόσμια πρώτη: Ενώ προϋπολογίζει αύξηση φορολογικών εσόδων κατά 1,33 δισ. ευρώ από εισοδήματα, μετά από ένα έτος που το ΑΕΠ υπέστη συρρίκνωση ύψους 10,84 δισ. ευρώ, οι εμπνευστές του αισιοδοξούν για την επιτυχία του στόχου, με όλο που εκκρεμεί η επί τα χείρω οριστικοποίηση των βασικών μεγεθών του προϋπολογισμού κατόπιν εγκρίσεως της τρόικας...

Θεσμικά

ΕΕΔΕ: Αριστεία 2013
Στο πλαίσιο της γιορτής της Επιχειρηματικής Αριστείας, που διοργάνωσε στις 18 Νοεμβρίου η ΕΕΔΕ, Έλληνας Quality Leader of the Year 2013 αναδείχθηκε ο κ. Γιάννης Κοττεάκος, Country Manager της SCA Hygiene Products SA.

Management

Λόγια της Σίβυλλας περί promotion...
Την έκρηξη της διαφήμισης των προωθήσεων των αλυσίδων σούπερ μάρκετ την βλέπουμε, τα κέρδη τους πού είναι; Ο κλάδος μπορεί να βρήκε στο promotion ένα θορυβώδες παιχνίδι για να διασκεδάζει τη θλίψη του, αλλά μετά τους πρώτους γύρους άρχισε να περιπλέκεται και να κοστίζει απρόσφορα! Το 2014, για όποιον δεν το κατέλαβε, θα ‘ναι χρονιά αστάθειας, εγκράτειας κι αγωνίας, δεν είναι για παιχνίδια..., είπε η Σίβυλλα και μπήκε στο ιερό...

Υπηρεσίες

ELTRUN - ECR HELLAS: Αξιολόγηση συνεργατικών πρακτικών βελτιστοποίησης αποθεμάτων
Η βέλτιστη δυνατή διαχείριση των αποθεμάτων είναι μια από τις σημαντικότερες προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει κάθε σύγχρονη εφοδιαστική αλυσίδα. Τα υψηλά αποθέματα δημιουργούν σημαντικά προβλήματα, όπως μείωση των περιθωρίων κέρδους, απαξίωση των προϊόντων, αύξηση του κόστους διατήρησης αποθέματος, κά. Το ELTRUN σε συνεργασία με το ECR Hellas, υλοποίησε και αξιολόγησε πιλοτικές συνεργατικές πρακτικές, που αντιμετωπίζουν τις αιτίες της υψηλής αποθεματοποίησης..

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION