σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη Έκδοση

Marketing Week
Τεύχος: 427

Κυκλοφορία: 22/4/2013 Κυρίως Θέμα:Search Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

Κερδισ΅ένα στη ζυγαριά της ύφεσης
Δεν ήταν παρά ελάχιστες οι κατηγορίες των αγαθών καθημερινής ανάγκης που κατάφεραν το 2012 να καταγράψουν αύξηση πωλήσεων έναντι του 2011. Όπως προκύπτει από στοιχεία της SymphonyIRI, αύξηση τζίρου στα σούπερ μάρκετ είχαν πέρυσι μόνο τα αλλαντικά και τα delicatessen (4,6%), τα μη αλκοολούχα ποτά (0,5%), τα είδη ζαχαροπλαστικής (0,7%) και τα γαλακτοκομικά (0,5%).

Βιομηχανία

BIOTEN: Το χρονικό μιας επιτυχίας, ε΅πνευσ΅ένης από τη φύση!
Από το 2011 το bioten ήρθε και άλλαξε τους κανόνες της αγοράς. Πλέον η αντίληψη που χαρακτηρίζεται από τη φράση «Ό,τι πληρώνεις, παίρνεις» δεν ισχύει, αφού απέδειξε ότι κάτι που αξίζει μπορείς να το πληρώσεις φθηνότερα.

Οικονομία

Σοκ από την καταστροφή της κυπριακής οικονο΅ίας
Το 1% του ΑΕΠ, στην καλύτερη περίπτωση, θα κοστίσει στην ελληνική οικονομία κυπριακή κρίση, χωρίς να υπολογίζεται το κόστος από μια πιθανή νέα φυγή κεφαλαίων από τις ελληνικές τράπεζες. Με άλλα λόγια, η καταρρακωμένη οικονομία μας θα χάσει περίπου 2 δισ. ευρώ, λόγω «κουρέματος» των ελληνικών καταθέσεων στην Κύπρο, ένα μέρος των σημαντικών εξαγωγών μας στη Μεγαλόνησο και εκατοντάδες χιλιάδες τουριστών προερχόμενους από αυτήν.

Θεσμικά

Ηλίας Ελευθεροχωρινός: Η συ΅βολαιακή γεωργία πρέπει να τύχει ευρύτερης αποδοχής
Το σημαντικότερο πλεονέκτημα της συμβολαιακής γεωργίας για τον μεν επιχειρηματία είναι η δυνατότητα μακροπρόθεσμου προγραμματισμού όλων όσα αφορούν στα αγροτικά προϊόντα που τον ενδιαφέρουν, για τον δε παραγωγό είναι η διασφάλιση της διάθεσης της παραγωγής του, της τιμής, του τρόπου και του χρόνου πληρωμής του, εξηγεί ο κ. Ηλίας Ελευθεροχωρινός, καθηγητής της Γεωπονικής Σχολής, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION