σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη Έκδοση

Marketing Week
Τεύχος: 424

Κυκλοφορία: 28/1/2013 Κυρίως Θέμα:Search Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

Tα µυστικά της επιτυχίας των νέων προϊόντων
Γιατί κάποιες εταιρείες βλέπουν τα νέα τους προϊόντα να έχουν τρομερή επιτυχία και άλλες όχι; Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας τους; Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών Nielsen, η απάντηση είναι απλή: Διαχείριση των νέων ιδεών με... ελαφρότητα και διαχείριση των διαδικασιών με ακρίβεια!

Βιομηχανία

Ποτέ δεν είναι αργά για σωστό µάρκετινγκ και εξαγωγές
Τεχνογνωσία και συμπυκνωμένη εμπειρία, και μάλιστα δωρεάν, προσφέρει η Ελληνογερμανική Συνέλευση σε ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες θέλουν να εισέλθουν εξαγωγικά σε ξένες αγορές και δη στη μεγαλύτερη αγορά τροφίμων-ποτών της γηραιάς ηπείρου, τη γερμανική.

Οικονομία

Μπαίνοντας στον έκτο χρόνο της ύφεσης...
Το «ψαλίδισμα» των αποδοχών και η αύξηση των φόρων, σε συνδυασμό με τις περικοπές των κοινωνικών παροχών, μείωσαν το διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών κατά 5,4 δισ. ευρώ μέσα σε έναn χρόνο! Η μείωση αυτή πλήττει ασυζητητί την αγορά και κατ’ επέκταση το σύνολο της οικονομικής δραστηριότητας της χώρας.

Θεσμικά

Νοµοθετικές εκκρεµότητες και γκρίνιες
Σε πυρετώδεις διεργασίες για την ολοκλήρωση σειράς νομοθετικών παρεμβάσεων μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2013 βρίσκεται το Υπουργείο Ανάπτυξης, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, διεργασίες οι οποίες θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τη διαφάνεια των συναλλαγών, τη διαμόρφωση των τιμών και, κυρίως, την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς.

Υπηρεσίες

Tetra Pak µε πιστοποίηση κατά FSC™
Περισσότερες από 20 δισ. συσκευασίες της Tetra Pak που πωλήθηκαν σε ολόκληρο τον κόσμο το 2012 έχουν την πιστοποίηση του Συμβουλίου Διαχείρισης Δασών (Forest Stewardship Council™-FSC®).

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION