σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη Έκδοση

Marketing Week
Τεύχος: 421

Κυκλοφορία: 15/10/2012 Κυρίως Θέμα:Search Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

Ελληνικά market: Στοίχηµα η ανάπτυξη
Τις δυνάμεις του στον κλαδικό ανταγωνισμό και εναντίον της κρίσης μετρά ένα σχετικά νέο δίκτυο πωλήσεων στη Βόρειο Ελλάδα, με την επωνυμία Ελληνικά Market. Η ομώνυμη εταιρεία, που ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2012 και αναπτύσσεται με τη μέθοδο του franchise, διαθέτει μετοχικό κεφάλαιο 1,5 εκατ. ευρώ και οι μέτοχοί της προέρχονται από τους ίδιους τους franchisees.

Νομοθεσία

Νέοι Κανόνες ΔΙΕΠΠΥ-πρόβλεψη για ράφι... ληγµένων
Την κατάργηση μια σειράς παρωχημένων και αναχρονιστικών ρυθμίσεων-παρεμβάσεων του κράτους στη λειτουργία της αγοράς ανακοίνωσαν το ΥΠΑΑΝ και το Υπ. Υγείας, παρουσιάζοντας τους νέους Κανόνες Διακίνησης-Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (ΔΙΕΠΠΥ). Στο ίδιο πλαίσιο, παρουσίασαν τη νέα Υγειονομική Διάταξη, η οποία, καταργώντας τις προϋποθέσεις ύπαρξης ελάχιστων τετραγωνικών μέτρων και τις πρόσθετες άδειες, επιτρέπει τη διάθεση επιπλέον κατηγοριών προϊόντων τροφίμων κυρίως από μικρά καταστήματα (μεγάλων ή μικρών επιχειρήσεων).

Οικονομία

Προϋπολογισµός: Η χαριστική βολή
Ο σκληρότερος των τελευταίων δεκαετιών θα είναι ο προϋπολογισμός του 2013, καθώς στην κλίνη του Προκρούστη τίθενται πλέον τα τελευταία εναπομείναντα ίχνη κοινωνικού κράτους και φοροαπαλλαγών. Τη «νύφη θα πληρώσουν» και πάλι οι... συνήθεις ύποπτοι, δηλαδή οι μισθοί και οι συντάξεις, ενώ η ανεργία θα «αγκαλιάσει» και επισήμως το ¼ του ενεργού πληθυσμού της χώρας.

Θεσμικά

Δημήτριος Κυριτσάκης, Επιτροπή ανταγωνισμού: Να ανοίξουν στόµατα, να ειπωθούν αλήθειες...
Την κακοδαιμονία της ελληνικής οικονομίας περιγράφει παραστατικά ο κ. Δημήτριος Κυριτσάκης, πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού και αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου ε.τ., σε συνέντευξή του στο σελφ σέρβις. Όπως υπογραμμίζει, η Επιτροπή πολύ πριν ξεσπάσει η κρίση προειδοποιούσε τα συναρμόδια υπουργεία για τις δυσκαμψίες και τις στρεβλώσεις της αγοράς, που ευνοούν την αδιαφάνεια στις συναλλαγές και τη διατήρηση των τιμών σε αδικαιολόγητα επίπεδα.

Υπηρεσίες

10 εκ. προϊόντα στο παγκόσµιο µητρώο του GS1
O GS1®, ο μη-κερδοσκοπικός οργανισμός που σχεδιάζει και διαχειρίζεται το παγκόσμιο σύστημα προτύπων και λύσεων για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της διαφάνειας των εφοδιαστικών αλυσίδων, ανακοίνωσε ότι το GS1 Global Registry® (Παγκόσμιο Μητρώο Κωδικών Προϊόντων) έχει φθάσει τα 10 εκατομμύρια είδη προϊόντων.

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION