σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη Έκδοση

Marketing Week
Τεύχος: 419

Κυκλοφορία: 16/7/2012 Κυρίως Θέμα:Search Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Οικονομία

Εκτός πορείας από κάθε άποψη!
«Το οικονομικό πρόγραμμα είναι εκτός πορείας. Δεν μπορούμε να ζητήσουμε τίποτε από τους πιστωτές μας, εάν δεν το επαναφέρουμε στην ορθή του πορεία», δήλωσε λίγες ώρες μετά την ορκωμοσία του ο υπουργός Οικονομικών, κ. Γ. Στουρνάρας. Το δείγμα γραφής για την πολιτική που πρόκειται να ακολουθήσει η κυβέρνηση έναντι της τρόικας και των μνημονίων είναι σαφέστατο.

Management

Diana Derval: Οι καταναλωτικές μας προτιμήσεις κρύβονται στις... ορμόνες!
Με ποιον τρόπο αποφασίζει ο εγκέφαλός μας ότι ένα προϊόν μας αρέσει και ένα άλλο όχι; Η καθηγήτρια Diana Derval, η οποία θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα των μελετών της στις 28 Σεπτεμβρίου στο συνέδριο «Shopper Marketing & Category Management Conference –Turning Insights into Action», που διοργανώνει το σελφ σέρβις, υποστηρίζει πως οι αποφάσεις μας είναι στενά συνδεδεμένες με τη φυσιολογία μας. Αυτή τη γνώση μπορούν να εκμεταλλευθούν τα brands για να προτείνουν στους καταναλωτές προϊόντα, προβλέποντας την επιτυχία τους.

Υπηρεσίες

Οι επαγγελματίες επιλέγουν Fiat Professional
Ακόμη μια χρονιά η Fiat Professional καινοτομεί, προσφέροντας νέα εξειδικευμένα προϊόντα, που τα δημιουργεί αφουγκραζόμενη τις ανάγκες του επαγγελματία. Απόδειξη το νέο Doblo XL, ένα αυτοκίνητο με μεταφορικές ικανότητες που αυτομάτως το κατατάσσουν στην μεγαλύτερη κατηγορία, ενώ δεν αλλάζει η τιμή ούτε η παροιμιώδης αξιοπιστία κι η χαμηλή κατανάλωση.

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION