σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη Έκδοση

Marketing Week
Τεύχος: 401

Κυκλοφορία: 3/1/2011 Κυρίως Θέμα: Ο σκληρός Δεκέμβρης του ’10 Διαβάστε Επίσης: Μετρό: 16 νέα σημεία πώλησηςSearch Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

Aldi: Αποχώρηση με άνοδο τζίρου!
«Τέλος εποχής» για τους 700 εργαζόμενους της Aldi στην Ελλάδα, καθώς οριστικοποιήθηκε το πλαίσιο των μαζικών απολύσεών τους, μετά από συμφωνία με τη διοίκηση της εταιρείας για το ύψος των πρόσθετων μισθών που θα λάβουν πέραν της νόμιμης αποζημίωσής τους. Την ίδια στιγμή η αποχωρούσα από την αγορά μας Aldi κατέγραψε σημαντική αύξηση του τζίρου στο δεκάμηνο φέτος, που έφτασε περίπου τα 90 εκατ. ευρώ.

Βιομηχανία

Προϊόντα για «σπιτόγατους» λανσάρουν οι εταιρείες τροφίμων
Την άνεση του σπιτιού τους επιλέγουν θέλοντας και μη ολοένα και περισσότεροι Έλληνες για να απολαύσουν πιο φθηνά τον καφέ, το ποτό και το φαγητό τους. Η οικονομική κρίση κι οι «τσουχτερές» τιμές σε μπαρ, εστιατόρια και καφετέριες τους αναγκάζουν να «βάζουν μαχαίρι» στις εξόδους τους και να διασκεδάζουν από τον καναπέ τους. Την τάση αυτή εκμεταλλεύονται οι εταιρείες τροφίμων-ποτών, λανσάροντας καινοτόμα προϊόντα, σε γενναίες προσφορές και με ειδικά «δωράκια», για την τόνωση των πωλήσεων και των κερδών τους.

Οικονομία

Ο σκληρός Δεκέμβρης του ’10
Σύμφωνα με τους πλέον μετριοπαθείς υπολογισμούς, η συνολική πτώση του λιανικού τζίρου τον Δεκέμβριο φέτος θα φτάσει το 20%, σε σχέση με τον -επίσης κακό- Δεκέμβριο του 2009. Σε αξία η αναμενόμενη απώλεια φέτος εκτιμάται γύρω στα 3 δισ. ευρώ, δηλαδή κάθε ημέρα του Δεκεμβρίου ο λιανικός τζίρος, μεσοσταθμικά, θα είναι κατά 100 εκατομμύρια ευρώ ελαττωμένος από πέρυσι!

Θεσμικά

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Ολική επαναφορά!
Δύο σημαντικές αποφάσεις και μια νέα πρωτοβουλία της Επιτροπής Ανταγωνισμού προκαλούν το ενδιαφέρον της αγοράς τροφίμων-ποτών, δίνοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία στην Ανεξάρτητη Αρχή να ξεφύγει από την αφάνεια των τελευταίων μηνών, αναλαμβάνοντας καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις μιας μεγάλης αγοράς προϊόντων που, εξαιτίας της κρίσης, συγκεντρώνει την προσοχή της κυβέρνησης, των ελεγκτικών μηχανισμών και των καταναλωτών.

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION