σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη Έκδοση

Marketing Week
Τεύχος: 480

Κυκλοφορία: 20/2/2018 Κυρίως Θέμα:Search Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

Κωνσταντίνος Μαχαίρας, πρόεδρος ΙΕΛΚΑ: «Ελάχιστες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν ολοκληρωμένα τα προγράμματα πιστότητας»
Με αφορμή τη διοργάνωση των Loyalty Awards 2018, των βραβείων που θα αναδείξουν για πρώτη φορά τις καλύτερες πρακτικές στον τομέα των προγραμμάτων πιστότητας, συναντήσαμε τον κ. Κωνσταντίνο Μαχαίρα, πρόεδρο της Κριτικής Επιτροπής των βραβείων και πρόεδρο του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών, για μια συζήτηση γύρω από τον βαθμό αξιοποίησης των σχετικών προγραμμάτων από το λιανεμπόριο.

Βιομηχανία

Νηστίσιμα Προϊόντα: Ισορροπία ή ανάπτυξη τζίρου βασισμένη στις προωθήσεις
Τόσο οι προϊοντικές καινοτομίες στα νηστίσιμα προϊόντα όσο και το ότι θεωρούνται πως προσιδιάζουν σε έναν υγιεινότερο τρόπο ζωής, δημιουργούν αισιοδοξία στα στελέχη του κλάδου, κυρίως από την άποψη της διαμόρφωσης των προϋποθέσεων για τη διεύρυνση της κατανάλωσής τους και πέραν των περιόδων νηστείας. Διότι κατά τα άλλα, αν εξαιρεθεί ως ειδική περίπτωση προϊόντος σε ανάπτυξη η πορεία της αγοράς του ταχινιού (λιγότερο του χαλβά), οι λοιπές αγορές των νηστίσιμων προϊόντων μένουν με τη χαρά ότι η έντονη προωθητική πίεση το 2017 απλώς βοήθησε στην ανάσχεση των πτωτικών τάσεων ή στη μικρή αύξηση του τζίρου.

Οικονομία

Κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας για τις προοπτικές της οικονομίας
Τον βηματισμό της εν μέσω πολύπλοκων εξελίξεων και μεγάλων προκλήσεων αναζητά η ελληνική αγορά, ελπίζοντας πως το 2018 θα αποτελέσει έτος σταθεροποίησης και ήπιας ανάκαμψης στην πραγματική οικονομία. Η απουσία αρνητικών ειδήσεων από το Νοέμβριο και το κλίμα συνεννόησης, το οποίο καλλιεργεί όχι μόνο η Αθήνα αλλά και η πλευρά των «θεσμών», συντηρούν κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας για την προοπτική της οικονομίας, που αποτυπώνεται στην εξέλιξη ορισμένων πρόδρομων δεικτών.

Υπηρεσίες

Η Daikin ενδυναμώνει το δίκτυό της
Τρία νέα καταστήματα Blue Dealer Plus εγκαινίασε η Daikin Hellas σε Κέρκυρα, Τρίπολη και Καλλιθέα, βασισμένα στο νέο concept καταστήματος που παρουσίασε πέρυσι.

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION