σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη Έκδοση

Marketing Week
Τεύχος: 462

Κυκλοφορία: 22/6/2016 Κυρίως Θέμα:Search Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

Το νέο σχέδιο για την ανάπτυξη
Οι ταχύρρυθμες διαδικασίες αδειοδότησης για τις μεγάλες επενδύσεις, οι άμεσες χρηματοδοτικές ενισχύσεις, καθώς και ο σταθερός φορολογικός συντελεστής για 12 έτη αποτελούν τα τρία κύρια χαρακτηριστικά του νέου Αναπτυξιακού Νόμου, ο οποίος δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Υποστηρίζει δε επενδύσεις προσανατολισμένες στην καινοτομία, την εξωστρέφεια και την ενίσχυση της απασχόλησης, ενώ έχει ιδιαίτερη στόχευση στη χρηματοδότηση των επιχειρήσεων των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών, καθώς και της αγροδιατροφικής αλυσίδας.

Βιομηχανία

Μιχάλης Τσαούτος, Άγις Πιστιόλας: «Ελλα-δικά μας», το σήμα-βραβείο της ελληνικότητας
Η πιστοποίηση από την Eurocert με το σήμα «Ελλα-δικά μας» επιβραβεύει τη δημιουργία υψηλότερης προστιθέμενης αξίας για την ελληνική οικονομία εκ μέρους των επιχειρήσεων και των προϊόντων που το λαμβάνουν. Αφορά σε όλο το φάσμα της ελληνικής βιομηχανικής παραγωγής και αποβλέπει στη στήριξη των προϊόντων της, προβάλλοντας ένα παραγωγικό πρότυπο ανασυγκρότησης της οικονομίας μας εθνικής σημασίας, εξηγούν οι κ. Μιχάλης Τσαούτος, γενικός διευθυντής της ΕΨΑ, και Άγις Πιστιόλας, διευθυντής Εξαγωγών & Marketing της Agrino-ΕΥ ΓΕ Πιστιόλας ΑΕ, δύο από τους πρωτεργάτες της ομώνυμης πρωτοβουλίας Ελλήνων βιομηχάνων.

Οικονομία

Ήσυχο καλοκαίρι-καυτό φθινόπωρο!
Κάπως έτσι περιγράφουν ξένοι αξιωματούχοι τη σχέση μας με τους πιστωτές τους επόμενους μήνες, σπεύδοντας να προεξοφλήσουν καθυστερήσεις. Αρχικά στην υλοποίηση του δεύτερου πακέτου προαπαιτούμενων για την υποδόση των 2,8 δισ. ευρώ και κατ’ επέκταση στην έναρξη της δεύτερης αξιολόγησης, όπου κυριαρχεί το εργασιακό. Μπορεί να ξεκινήσει στα τέλη του έτους, αν όχι στις αρχές του επόμενου, σύμφωνα με ορισμένους κύκλους στο εξωτερικό.

Θεσμικά

3ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων
Τις προοπτικές εξωστρέφειας των ελληνικών αγροτικών προϊόντων προς τη γερμανική αγορά και τις δυνατότητες ενίσχυσης των παραγωγικών δομών στον πρωτογενή τομέα της χώρας ανέδειξε το 3ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων του Ελληνογερμανικού Eμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, που πραγματοποιήθηκε στις 23 και 24 Μαΐου στο Ηράκλειο Κρήτης, σε συνεργασία με την εταιρεία Basf Ελλάς, τη γερμανική πρεσβεία και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Υπηρεσίες

Tetra Pak: Αύξηση τζίρου 7,5% το 2015
Ο τζίρος της Tetra Pak παγκοσμίως ανήλθε το 2015 στα 11,9 δισ. ευρώ, αυξημένος κατά 7,5% σε σχέση με το 2014. Οι θετικές νομισματικές επιδράσεις συνέβαλαν στο 6,3% της αύξησης, όμως η εταιρεία σημείωσε σημαντική ανάπτυξη τόσο στον τομέα των υπηρεσιών όσο και σε εκείνο των λύσεων επεξεργασίας.

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION