σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη Έκδοση

Marketing Week
Τεύχος: 457

Κυκλοφορία: 20/1/2016 Κυρίως Θέμα:Search Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

Τα σούπερ μάρκετ πήραν τον μποναμά τους!
Με άνοδο τζίρου, ένταση στον «πόλεμο τιμών» μεταξύ των αλυσίδων σούπερ μάρκετ, αξιοσημείωτες αλλαγές στην αγοραστική συμπεριφορά των καταναλωτών, αλλά και μια συγκριτικά καλύτερη εικόνα της αποτελεσματικότητας των καταστημάτων στις τρεις εργάσιμες Κυριακές του Δεκεμβρίου κύλησαν οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς για τις εταιρείες του κλάδου.

Βιομηχανία

Αγροδιατροφική Σύμπραξη Κεντρικής Μακεδονίας: Ανάδειξη των προϊόντων
Στη δημιουργία δέκα μεταποιητικών μονάδων προϊόντων διατροφής στην Κεντρική Μακεδονία αποβλέπει η Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας, με σκοπό την ανάδειξη της αγροτικής παραγωγής της μακεδονικής γης. Παράλληλα, τα αγροδιατροφικά προϊόντα της Κεντρικής Μακεδονίας, στην οποία γίνονται ορισμένες από τις μεγαλύτερες καλλιέργειες οπωροκηπευτικών της χώρας, θα δοθεί η δυνατότητα να αποκτήσουν ενιαίο branding και να καταστούν ευρέως αναγνωρίσιμα και ανταγωνιστικά.

Νομοθεσία

Χαράλαμπος Τσαρδανίδης, Ινστιτούτο Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων: Το πρόβλημα της χώρας είναι πρωτίστως πολιτικό
«Το ζητούμενο για την οικονομία μας το 2016 είναι να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ούτως ώστε αρχικά να σταθεροποιηθεί και αργότερα να ανακάμψει. Αναγκαίος όρος γι’ αυτό είναι η υπερψήφιση των νομοθετικών προαπαιτούμενων για τη διεξαγωγή της πρώτης αξιολόγησης από τους δανειστές μας, η οποία είναι σημαντικό να ολοκληρωθεί το ταχύτερο, καθώς από το αποτέλεσμά της θα κριθεί η έναρξη της διαπραγμάτευσης για την ελάφρυνση του χρέους», τονίζει ο κ. Χαράλαμπος Τσαρδανίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και διευθυντής του Ινστιτούτου Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων.

Οικονομία

Αληθώς δίσεκτον το 2016!
Με την αυγή του νέου έτους η «καυτή πατάτα» του ασφαλιστικού ανασύρθηκε από το τσουκάλι όπου έβραζε τόσα χρόνια και ζεματάει κυβέρνηση, αντιπολίτευση και συνδικάτα, σκορπίζοντας τον πανικό στους ασφαλισμένους που φοβούνται πλέον τα χειρότερα. Η κυβέρνηση ευελπιστεί να αρχίσουν σύντομα οι διαδικασίες της αξιολόγησης με στόχο την επαναδιαπραγμάτευση του χρέους, ενώ οι «θεσμοί» εμμένουν στην αναγκαιότητα λήψης νέων μέτρων –κάποιοι τα ανεβάζουν στα 6 δισ. ευρώ…

Θεσμικά

Γιώργος Αργείτης, ΙΝΕ-ΓΣΕΕ: Χωρίς προϋποθέσεις αισιοδοξίας…
«Η εκτίμηση ότι η ελληνική οικονομία θα μπει σε τροχιά ανάκαμψης το 2016 είναι υψηλού ρίσκου, δημιουργεί όμως ελπίδες στον κυρίαρχο πολιτικό λαϊκισμό», τονίζει ο κ. Γιώργος Αργείτης, αναπληρωτής καθηγητής στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και επιστημονικός διευθυντής του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ, εξηγώντας, μεταξύ άλλων, ότι η συσχέτιση της απορρύθμισης της αγοράς εργασίας και της αποδόμησης του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης με την ανταγωνιστικότητα και τις επενδύσεις αποτελεί ένδειξη άγνοιας, ιδεοληψίας και ψυχρής εξυπηρέτησης μικροσυμφερόντων.

Management

Generation Z: Έτοιμη να προκαλέσει μεγάλες αλλαγές
Παρακολουθώντας την τάση της έρευνας διεθνώς να κατηγοριοποιεί τους πολίτες σύμφωνα με την καταναλωτική τους δύναμη και τις αγοραστικές συνήθειές τους, όπως αυτές διαμορφώνονται από το περιβάλλον και τις συνθήκες στις οποίες μεγαλώνουν, γνωρίζουμε πλέον πως μετά τις γενιές Χ και Υ, έχουμε τη γενιά Ζ (Generation Z). Πρόκειται για τη μετά τους Millennials γενιά, που περιλαμβάνει όσους γεννήθηκαν μεταξύ 1997 και 2003, με κύριο χαρακτηριστικό τους την απόλυτη εξοικείωση με το internet, αλλά και το γεγονός ότι ενηλικιώνονται σε περιβάλλον μεγάλων αλλαγών.

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION