σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη Έκδοση

Marketing Week
Τεύχος: 456

Κυκλοφορία: 21/12/2015 Κυρίως Θέμα:Search Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

Shopper Marketing & Category Management Conference 2015: Ο,τι πιο νέο για την ανάπτυξη ισχυρών σχέσεων με τους πελάτες
Οι σύγχρονες εξελίξεις στον τομέα της αγοραστικής συμπεριφοράς και του shopper marketing, σημαντικά αποτελέσματα νέων ερευνών, καθώς και επιτυχημένες πρακτικές επιχειρήσεων της χώρας, αλλά και του εξωτερικού, συνέθεσαν το περιεχόμενο των εργασιών του συνεδρίου «Shopper Marketing & Category Management Conference – Shopper Insights in Action», που διοργανώθηκε την 1η Δεκεμβρίου από το σελφ σέρβις. Το συνέδριο παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, κατά κύριο λόγο από τον χώρο των σούπερ μάρκετ και των ταχυκίνητων προϊόντων, συμμετέχοντας ενεργά.

Βιομηχανία

Κωνσταντίνος Μαγγιώρος, FrieslandCampina: Επενδύουμε στην παραγωγή και την καινοτομία
Στα στοιχεία DNA της FrieslandCampina, που επιτρέπουν παρά την επταετή ύφεση να επενδύει και να αναπτύσσεται σε νέες κατηγορίες προϊόντων, αναφέρεται ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Κωνσταντίνος Μαγγιώρος, με συνέντευξή του στο σελφ σέρβις, δηλώνοντας ότι η εταιρεία στην Ελλάδα ακολουθεί τις κατευθύνσεις της μακροπρόθεσμης επιχειρηματικής στρατηγικής, η οποία αποτελεί γνώμονα βιώσιμης ανάπτυξης γι’ αυτήν.

Οικονομία

Ιωάννης Χαλικιάς, ΟΠΑ: Εφικτός ο διπλασιασμός των εξαγωγών στα αγροδιατροφικά μας προιόντα
Οι εξαγωγές των αγροδιατροφικών μας προϊόντων, ειδικά σε ορισμένες κατηγορίες προϊόντων, εξελίσσονται εξαιρετικά. Η χώρα μας, αναλογικά με το μέγεθος της, είναι κάθε άλλο παρά αμελητέα στο σχετικό τομέα. Υπό όρους, μάλιστα, βελτίωσης της παραγωγικής της δομής και οργάνωσης, για το έλλειμμα στις οποίες το κράτος έχει συστηματικές ευθύνες, οι εξαγώγιμες ποσότητες των αγροδιατροφικών μας ειδών θα μπορούσαν να διπλασιαστούν, τονίζει ο κ. Ιωάννης Χαλικιάς, καθηγητής στο Τμήμα Marketing και Επικοινωνίας της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Management

Κωνσταντίνος Μαχαίρας: "Θα παραμείνω στην αγορά των FMCG"
«Μέχρι την τελευταία ημέρα μου στον όμιλο Delhaize, δηλαδή μέχρι τα τέλη του Μαρτίου, θα αγωνίζομαι σαν να μην πρόκειται να αποχωρήσω ποτέ από αυτόν», δήλωσε στο σελφ σέρβις ο κ. Κωνσταντίνος Μαχαίρας, Executive Vice President και Chief Executive Officer Southeastern Europe του ομίλου Delhaize, σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα περί της λήξης του συμβολαίου του και της αποχώρησής του από τον βελγικό όμιλο σε ένα τρίμηνο.

Υπηρεσίες

Διαχείριση Πιστωτικού Κινδύνου: Τι πιστεύουν οι Έλληνες επιχειρηματίες
Σύμφωνα με έρευνα του ICAP για την αποτελεσματική διαχείριση του πιστωτικού κινδύνου από τις επιχειρήσεις (Σεπτέμβριος-Οκτώβριος 2015) σε δείγμα 436 ελληνικών επιχειρήσεων, κύκλου εργασιών άνω των 5 εκατ. ευρώ, η έλλειψη ρευστότητας αποτελεί τον μεγαλύτερο «πονοκέφαλο» των εταιρειών (προτεραιότητα για το 31% των επιχειρήσεων, ενώ για το 23% είναι τη μείωση των επισφαλειών).

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION