σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη Έκδοση

Marketing Week
Τεύχος: 454

Κυκλοφορία: 21/10/2015 Κυρίως Θέμα:Search Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

Πώς αυξήθηκε ο εσωτερικός πληθωρισμός στον κλάδο
Άνοδο του εσωτερικού πληθωρισμού προκάλεσε στα σούπερ μάρκετ από τον Αύγουστο και μετά η αυξητική αναπροσαρμογή του ΦΠΑ. Αν και κατά τις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του μέτρου ο αυξημένος φόρος απορροφήθηκε από τα δίκτυα πωλήσεων, εν συνεχεία άρχισε η σταδιακή μετακύλισή του στις τιμές, επιβαρύνοντας το κόστος των αγαθών.

Βιομηχανία

ELVIVE: Το success story στην αγορά της περιποίησης μαλλιών
To Elvive είναι μία μάρκα που με στρατηγικές κινήσεις κατάφερε μέσα σε 5 χρόνια να διπλασιάσει σχεδόν τη δυναμική της και σήμερα να είναι o 2ος παίκτης σε αξία στην κατηγορία Περιποίηση Μαλλιών. Και όλα αυτά, πριν τη μεγαλύτερη συνεργασία στην αγορά των καλλυντικών, με την Ελένη Μενεγάκη, ως πρέσβειρα της L’Oréal Paris και του Elvive.

Οικονομία

Σε βαθειά δημογραφικά γεράματα η χώρα!
Ηλικίας άνω των 60 θα είναι οι 4 στους 10 Έλληνες το 2050 ένεκα ταχείας δημογραφικής γήρανσης του πληθυσμού. Σήμερα τα άνω των 60 ετών άτομα στην Ελλάδα αντιστοιχούν στο 27% του πληθυσμού, ποσοστό που σε 15 χρόνια εκτιμάται ότι θα έχει φτάσει περίπου στο 33% και το 2050 στο 40,8%. Αντίστοιχα, τα άτομα άνω των 65 ετών από 19,3% του ελληνικού πληθυσμού σήμερα, θα φτάσουν το 30% το 2030.

Θεσμικά

Ecotrophelia 2015: Κέρδισε τις εντυπώσεις η ελληνική ομάδα
Πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης EXPO Milan 2015: Feeding the Planet, Energy for Life, η δεύτερη φάση του Ecotrophelia Europe, του ευρωπαϊκού διαγωνισμού για τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων διατροφής.

Υπηρεσίες

ECR HELLAS: Εγχειρίδιο για βελτίωση της διαδικασίας EDI
Το ECR Hellas ήταν από τους φορείς που αναγνώρισε πολύ νωρίς τη σημαντικότητα της διαδικασίας της ηλεκτρονικής ανταλλαγής δεδομένων (EDI) και στάθηκε αρωγός στον σχεδιασμό των πρώτων βημάτων που έπρεπε να κάνουν οι επιχειρήσεις, μέσω της οργάνωσης σχετικών ομάδων εργασίας. Έκτοτε, η εξέλιξη στον τομέα αυτό είναι μεγάλη. Ο Σύνδεσμος, ανταποκρινόμενος στην ανάγκη της αγοράς για βελτιστοποίηση των διαδικασιών EDI, προχώρησε στη σύσταση ομάδας εργασίας, η οποία ολοκλήρωσε την αποστολή της εκδίδοντας ένα εύχρηστο εγχειρίδιο.

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION