σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη Έκδοση

Marketing Week
Τεύχος: 435

Κυκλοφορία: 20/1/2014 Κυρίως Θέμα:Search Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

ΙΕΛΚΑ 2013: Πώς κατέγραψε η έρευνα τις αλλαγές στο καταναλωτικό προφίλ
Το 2013, αλλά και συνολικά η τριετία 2011-2013, αποτέλεσε σημείο καμπής για τη διαμόρφωση του καταναλωτικού προφίλ του Έλληνα. Η σημαντική μείωση των εισοδημάτων, σε συνδυασμό με την αύξηση της ανεργίας, την αβεβαιότητα για το μέλλον και την πρωτοφανή διάρκεια της ύφεσης, συντέλεσαν και συντελούν στη διαφοροποίησή του, η οποία θα είναι έντονα εμφανής και τις επόμενες δύο δεκαετίες. Αυτές τις αλλαγές κατέγραψαν και οι έρευνες του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών.

Βιομηχανία

Χριστόφορος Σταμουλακάτος, ΜΙΝΕΡΒΑ: Νέες ισορροπίες και «κρυμμένες» διεθνείς ευκαιρίες
Σταθεροποίηση της ζήτησης στα βασικά είδη διατροφής και μετριασμό της έντασης των εκπτωτικών προσφορών προβλέπει ο κ. Χριστόφορος Σταμουλακάτος, διευθυντής πωλήσεων της Μινέρβα, με πλούσια εμπειρία στον υποδειγματικά διαρθρωμένο τομέα των διεθνών πωλήσεων της εταιρείας. Όπως λέει, «ενώ τα βασικά εξαγώγιμα ελληνικά τρόφιμα «κουμπώνουν» ακριβώς στα διεθνή food trends, αφήνουμε ως χώρα αυτό το πλεονέκτημα αναξιοποίητο κι είναι κρίμα».

Οικονομία

Απολογισμός οπισθοδρόμησης
Τα «μεγαλεία» της ευρωπαϊκής Προεδρίας και οι κατά παράδοση αισιόδοξες προβλέψεις των πρώτων ημερών του έτους δεν εξωραΐζουν τη σκληρή πραγματικότητα για εκατομμύρια πολίτες χωρίς δουλειά, χωρίς θέρμανση, με την εφορία συνδικαιούχο των όποιων οικονομιών τους, της ίδιας της σύνταξης και του μισθού τους, και με τις τράπεζες να εποφθαλμιούν τις κατοικίες τους.

Θεσμικά

Η ατζέντα της Ελληνικής Προεδρίας
Αποφάσεις για τέσσερα κρίσιμα ζητήματα της αγοράς θα κληθεί να λάβει η Ευρωπαϊκή Ένωση στη διάρκεια της Ελληνικής Προεδρίας, τα οποία σχετίζονται με το ενεργειακό κόστος, τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, τους δύο κανονισμούς για την ασφάλεια των προϊόντων και τις αποζημιώσεις των καταναλωτών για τις αντιανταγωνιστικές συμπεριφορές των επιχειρήσεων.

Υπηρεσίες

ΕΕΔΕ: CEO Summit 2013
Τις προτάσεις τους για την έξοδο από την κρίση παρουσίασαν οκτώ διευθύνοντες και οικονομικοί σύμβουλοι μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων σε συνέδριο της ΕΕΔΕ, με θέμα «Ελλάδα της Ανάκαμψης», στο οποίο παραβρέθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Χρ. Σταϊκούρας.

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION