σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη Έκδοση

Marketing Week
Τεύχος: 432

Κυκλοφορία: 23/10/2013 Κυρίως Θέμα:Search Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

Nielsen: Αυξάνονται οι «ηθικοί καταναλωτές»...
Το 50% των καταναλωτών παγκοσμίως είναι διατεθειμένοι να πληρώνουν παραπάνω για προϊόντα και υπηρεσίες που προέρχονται από εταιρείες κοινωνικά υπεύθυνες, ποσοστό αυξημένο κατά πέντε ποσοστιαίες μονάδες (45%), σε σχέση με το 2011, σύμφωνα με την τελευταία έρευνα της Nielsen για την ΕΚΕ επί δείγματος 29 χιλ. καταναλωτών 58 χωρών από όλες τις ηπείρους (πραγματοποιήθηκε μεταξύ 18/2 και 8/3 φέτος, μέσω του διαδικτύου).

Βιομηχανία

Babylino Sensitive: Η ελληνική πρόταση στη βρεφική φροντίδα
Η μάρκα Babylino γεννήθηκε το 1972, δίνοντας το όνομά της στην πρώτη πάνα μιας χρήσεως στην Ελλάδα. Με στόχο τη διευκόλυνση της τότε καταναλώτριας-μητέρας, αλλά και την καλύτερη υγιεινή προστασία του βρέφους, οι πρώτες πάνες Babylino έφεραν μια πραγματική καινοτομία στην ελληνική αγορά, προσφέροντας καλύτερη προστασία αλλά και ασύγκριτη πρακτικότητα.

Νομοθεσία

Γάλα, Φέτα, Γιαούρτι: Μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης
Η «ούγια» του γάλακτος της Ελλάδας, η οποία, όντας μέλος της ΕΕ, παράγει κοινοτικά γαλακτοκομικά, ήρθε πάλι στο επίκεντρο των εξελίξεων: Η κυβέρνηση κατάργησε αιφνιδιαστικά την αγορανομική διάταξη του 2010, που προέβλεπε την υποχρεωτική αναγραφή της χώρας προέλευσης του γάλακτος (πρώτης ύλης) στη συσκευασία των γαλακτοκομικών. Την ίδια στιγμή, φέτα και γιαούρτι είναι αντικείμενο αθέμιτου ανταγωνισμού στο εξωτερικό.

Οικονομία

Ο τζίρος πήγε μια δεκαπενταετία πίσω
Ημέρες του 1995 ζει το ελληνικό λιανεμπόριο. Tότε η οικονομία βρισκόταν σε φάση ανάπτυξης, η απελευθέρωση του τραπεζικού συστήματος τροφοδοτούσε έναν άκρατο καταναλωτισμό, ανεβάζοντας στα ύψη τζίρους και επιχειρηματικές προσδοκίες. Σήμερα, σε βαθιά ύφεση, χωρίς ρευστότητα, με αγορά εντελώς απορυθμισμένη και αποθαρρημένη, με πολλαπλάσιους φόρους και δυσβάστακτα λειτουργικά έξοδα (τιμολόγια ΔΕΚΟ, ασφαλιστικές εισφορές κλπ).

Θεσμικά

Συνεργασία ΕΕΔΕ-SDA Bocconi School of Management
Στο πλαίσιο του επανασχεδιασμού της στρατηγικής της ΕΕΔΕ, ώστε να βελτιωθεί ποιοτικά το προσφερόμενο εκπαιδευτικό της έργο, εντάσσεται η νέα αποκλειστική συνεργασία της με το SDA Bocconi School of Management του Πανεπιστημίου Bocconi.

Υπηρεσίες

Θυγατρική στην Τουρκία από την ICAP
Την είσοδό του στην αγορά της Τουρκίας ανακοίνωσε ο όμιλος ICAP, μέσω της δημιουργίας θυγατρικής εταιρείας στον τομέα της Διαχείρισης Απαιτήσεων.

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION