σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη Έκδοση

Marketing Week
Τεύχος: 430

Κυκλοφορία: 22/7/2013 Κυρίως Θέμα:Search Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

Σκλαβενίτης: Μπαράζ εξαγορών
Πολιτική επιθετικής ανάπτυξης σε κεντρικά σημεία του Λεκανοπεδίου, αλλά και στις γειτονιές, επιχειρεί η Ι. & Σ. Σκλαβενίτης, έχοντας ήδη «κλειδώσει» -κατά πληροφορίες- τις δύο πρώτες συμφωνίες εξαγοράς καταστημάτων του ανταγωνισμού. Η πρώτη αφορά σε 4 σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Δούκας και η δεύτερη 5 σημεία πώλησης της Μπαλάσκας ΑΕ.

Βιομηχανία

Τίνα Εκμετζόγλου, Ευρωχαρτική ΑΕΒΕ: Τα προσιτά προϊόντα ποιότητας φέρνουν ανάπτυξη
Στο ερώτημα, αν μπορεί μια ελληνική εταιρεία παραγωγής υπό συνθήκες χρόνιας ύφεσης να κερδίζει στον στίβο της ανάπτυξης και να διατηρεί θετικό το καθαρό της αποτέλεσμα, απαντά θετικά, μιλώντας στο σελφ σέρβις, η κ. Τίνα Εκμεκτζόγλου, υπεύθυνη Marketing της εταιρείας Ευρωχαρτική ΑΕΒΕ, εξηγώντας πώς ένα προϊόν μπορεί να προσφέρει στον καταναλωτή ποιότητα και, ταυτόχρονα, χαμηλή τιμή.

Θεσμικά

Απ. Δεδουσόπουλος, Πάντειο Πανεπιστήμιο: Καταστροφική η μείωση του κατώτατου μισθού
Όσο ανόητο είναι να σχεδιάζεται ένα φορολογικό σύστημα που αποστραγγίζει κάθε δυνατότητα του επιχειρηματία να κάνει επενδύσεις επιβίωσης, άλλο τόσο ανόητο είναι να αποστραγγίζονται τα μισθωτά εισοδήματα, με την προσδοκία ανάκαμψης των πωλήσεων, επισημαίνει ο κ. Απόστολος Δεδουσόπουλος, καθηγητής Οικονομικών της Εργασίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, συμμέτοχος στην ειδική ετήσια έκδοση της ΕΣΕΕ και συνεργάτης της επιστημονικής επιτροπής εκδόσεων του ΙΝΕ της ΓΣΕΕ.

Management

Gillette: Digital καμπάνια με τον Γ. Ζουγανέλη
Μία νέα καμπάνια λάνσαρε η Gillette στην Ελλάδα, μέσω του καναλιού της στο YouTube (youtube.com/Gillette), με πρωταγωνιστή τον Γ. Ζουγανέλη.

Υπηρεσίες

Στην Bakers Digital τα Social Media της Μύθος
Στην Bakers Digital Communication ανέθεσε η μπίρα Mύθος τη διαχείριση και ανάπτυξη της ψηφιακής επικοινωνίας της στα Social Media, μέσω του επίσημου Facebook Page της.

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION