σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη Έκδοση

Marketing Week
Τεύχος: 429

Κυκλοφορία: 25/6/2013 Κυρίως Θέμα:Search Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

Προς πλήρη(;) απελευθέρωση
Τις δυνάμεις της έναντι των οργανωμένων επαγγελματικών συμφερόντων θα μετρήσει μια ακόμη φορά η κυβέρνηση, η οποία καλείται από την τρόικα να προωθήσει προς ψήφιση στη Βουλή μέσα στο καλοκαίρι σειρά διατάξεων για το πλήρες «άνοιγμα» επιμέρους αγορών, από τις οποίες τα σούπερ μάρκετ παραμένουν αποκλεισμένα.

Βιομηχανία

Μηνάς Μαυρικάκης, Αθηναική Ζυθοποιία: Επενδύουμε σταθερά στην Ελλάδα
Η κρίση έδωσε σημαντική ώθηση στην κατ’ οίκον κατανάλωση της μπίρας, ενώ ενέτεινε τον ανταγωνισμό και αύξησε τις εξαγωγές, εξηγεί ο κ. Μηνάς Μαυρικάκης, Διευθυντής Επικοινωνίας και Εταιρικών Σχέσεων της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας. Όπως τονίζει, οι επενδύσεις παραμένουν στρατηγική προτεραιότητα της εταιρείας του, η οποία σήμερα δίνει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στην ανάπτυξη της συμβολαιακής καλλιέργειας.

Οικονομία

Παραμορφώσεις...του οικονομικού κλίματος
Η πρόβλεψη του ΟΟΣΑ ότι η ύφεση θα συνεχιστεί το 2014 ήρθε σε ημέρες που η κυβέρνηση επιδιδόταν στην καλλιέργεια κλίματος αισιοδοξίας, με διακηρύξεις του τύπου η «ανάπτυξη βρίσκεται επί θύραις». Την αμηχανία που επικράτησε στο κυβερνητικό επιτελείο προσπάθησε να διασκεδάσει ο κ. Γ. Στουρνάρας, οπότε αμφισβήτησε ευθέως την εκτίμηση του ΟΟΣΑ, υποστηρίζοντας ότι το 2014 το ΑΕΠ θα αυξηθεί περίπου κατά 1%.

Θεσμικά

Οι προμηθευτές στη δαγκάνα της Γ. Γ. Καταναλωτή
Νέο πλαίσιο διαχείρισης των καταγγελιών που φτάνουν καθημερινά στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή θεσμοθετεί το ΥΠΑΑΝ-ΜΥΔ, προωθώντας στη Βουλή σχετική ρύθμιση, με την οποία θα τροποποιείται ο ν.2251/1994 περί προστασίας των δικαιωμάτων των καταναλωτών.

Management

Εργασιακό άγχος: Η εργασιακή ανασφάλεια η συνηθέστερη αιτία
Ένας στους δύο ευρωπαίους εργαζόμενους δηλώνει πως το εργασιακό άγχος αποτελεί σύνηθες φαινόμενο, ενώ τέσσερις στους δέκα εκτιμούν ότι η αντιμετώπισή του στον χώρο εργασίας δεν είναι αποτελεσματική. Η εργασιακή ανασφάλεια ή η εργασιακή αναδιοργάνωση θεωρούνται ως η συνηθέστερη αιτία εργασιακού άγχους στην Ευρώπη. Ελάχιστοι εργαζόμενοι γνωρίζουν την ύπαρξη προγραμμάτων ή πολιτικών που τους διευκολύνουν να συνεχίσουν να εργάζονται μέχρι την ηλικία συνταξιοδότησης ή και μετά από αυτήν. Οι περισσότεροι, πάντως, τάσσονται υπέρ της εφαρμογής τέτοιων προγραμμάτων ή πολιτικών...

Υπηρεσίες

ΙΕΛΚΑ: 2% χαμηλότερες οι τιμές το β΄ δίμηνο του 2013/ 2012
Η μελέτη των τιμών 901 κωδικών προϊόντων που διαθέτουν τα μεγάλα σούπερ μάρκετ όλης της χώρας, σύμφωνα με πρόσφατη σχετική έρευνα του ΙΕΛΚΑ στηριγμένη στα πρωτογενή δεδομένα του Παρατηρητηρίου Τιμών του ΥΠΑΑΝ-ΜΥΔ, δείχνει ότι συνολικά κατά μέσο όρο οι τιμές στα καταστήματα των μεγάλων επιχειρήσεων του κλάδου εμφάνισαν μείωση κατά 2,01% το β΄ δίμηνο του 2013, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2012, και ότι οι επιμέρους δείκτες τιμών επίσης εμφανίζουν σημαντική αποκλιμάκωση.

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION