σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη ΈκδοσηSearch Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

Γιώργος Δελαστίκ: Η ύφεση στην ΕΕ προωθεί τα γερμανικά συμφέροντα
«Η στρατηγική της ύφεσης είναι επιλογή του Βερολίνου, που εξυπηρετεί τους στόχους της γερμανικής ηγεμονίας στην ΕΕ». Ενόσω η «δημοσιονομική πειθαρχία» κι η λιτότητα θα εξοντώνουν εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις σε όλη την ΕΕ, οι γερμανικές ανταγωνίστριές τους, με καλύτερη πρόσβαση στη χρηματοδότηση, θα θέτουν υπό τον έλεγχό τους τις ευρωπαϊκές αγορές, προειδοποιεί ο διεθνολόγος, δημοσιογράφος και συγγραφέας, κ. Γιώργος Δελαστίκ από τη θέση του Guest Editor του πρώτου τεύχους μας στο σκληρό 2012.

Βιομηχανία

Νίκας: Ιδανική διατροφική επιλογή... από την Ashley & Holmes
Στον «αέρα» είναι από τις 25 Νοεμβρίου η καμπάνια της Νίκας για τη νέα σειρά αλλαντικών με μοσχαρίσιο κρέας. Με slogan «Ήρθαν και τα έφερε ο Νίκας» η Ashley & Holmes επικοινωνεί με τηλεοπτικό σποτ τη νέα σειρά αλλαντικών, ως μια ιδανική διατροφική επιλογή πλούσια σε πρωτεΐνες και θρεπτικά συστατικά.

Οικονομία

Ναυάγιο διαρκείας
Στις ουρές της ΔΕΗ και στους διαδρόμους των ΔΟΥ η Ελλάδα αναστενάζει τους τελευταίους μήνες, αλλά παρά τα ποικιλόμορφα χαράτσια η «μαύρη τρύπα» του προϋπολογισμού όχι μόνο δεν κλείνει, αλλά παραμένει το ίδιο χαώδης όσο και στις αρχές της ύφεσης. Αν η κατάσταση δεν ήταν τόσο τραγική, θα αρκούσε να περιγράψει τα αποτελέσματα των μέτρων που εφαρμόστηκαν στην Ελλάδα την τελευταία διετία η φράση «μια τρύπα στο νερό».

Θεσμικά

Νέο πλέγμα κανόνων για τον καταναλωτή
Σημαντικές αλλαγές στα δικαιώματα των καταναλωτών, αλλά και στις υποχρεώσεις των επιχειρήσεων, τόσο κατά τις μεταξύ τους συναλλαγές και τις συναλλαγές με τους καταναλωτές όσο και σχετικά με τις πωλήσεις μέσω διαδικτύου, προβλέπει ένα νέο πλέγμα κανόνων και ρυθμίσεων, που προωθούνται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με δύο οδηγίες και έναν κανονισμό.

Μόνιμες Στήλες

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION