σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη ΈκδοσηSearch Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

Σκλαβενίτης: Κερδίζει τζίρο και μερίδια αγοράς
Με σταθερά, καλά μελετημένα και πάνω απ' όλα συντηρητικά βήματα, η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης πορεύεται κερδίζοντας σε ανάπτυξη, σε μια αγορά η οποία εδώ και μήνες χάνει από τον τζίρο της. Βάσει στοιχείων 9μήνου, η εταιρεία εμφανίζεται να καταγράφει άνοδο στα έσοδά της κατά 6,5%, βασιζόμενη και στην επέκταση του δικτύου της με νέα καταστήματα.

Βιομηχανία

Λευτέρης Χαλουλάκος, Kraft Foods: Εξωστρέφεια-κουλτούρα αλλαγής εν καιρώ χρεοκοπίας
Τελευταία η έννοια της επιχειρηματικής εξωστρέφειας υπόκειται πρακτικά σε διαδικασία προσαρμογής, ανάλογης προς την πορεία αποδόμησης του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων. Κατά τον κ. Λευτέρη Χαλουλάκο, Managing Director της Kraft Foods, «με την έννοια της εξωστρέφειας πρέπει να περιγράφεται η εμμονή ενός οργανισμού να λαμβάνει, χωρίς στεγανά, να αναλύει και να κατανοεί τα μηνύματα της αγοράς, ώστε να διαμορφώνει τις κατάλληλες στρατηγικές για την αποτελεσματικότερη δυνατή ικανοποίηση των καταναλωτικών αναγκών».

Οικονομία

Μετά το «κούρεμα» και τις... κωλοτούμπες
’Ώδυνε όρος και έτεκε... θνησιγενή κυβέρνηση «σωτηρίας», με ορισθείσα εξαρχής τη 19η Φεβρουαρίου του ερχόμενου έτους (ή μήπως όχι;), που σημειωτέον είναι και δίσεκτο, ως ημερομηνία διενέργειας των βουλευτικών εκλογών… Με απλές κουβέντες, τα νέα μέτρα που αναμένονται ως παρεπόμενο της συμφωνίας για το «κούρεμα», σε συνδυασμό με την ογκούμενη κοινωνική αγανάκτηση, «σηκώνονται» μόνο από μεγάλες πλειοψηφίες. Όπερ εγένετο!

Θεσμικά

Αλλαγή κουλτούρας με διαδικασίες express
Καμπανάκι κινδύνου έχει σημάνει στο ΥΠΑΑΝ, που τρέχει να προλάβει τις εξελίξεις δημιουργώντας αναχώματα για το επιχειρείν και τους καταναλωτές, έναντι της κρίσης χρέους της χώρας και κυρίως του ενδεχόμενου πτώχευσης της οικονομίας μας. Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου, γνωρίζοντας το τελευταίο διάστημα ότι ο παράγοντας «χρόνος» είναι πολυτέλεια, προσπαθεί να κινηθεί σε γρήγορους ρυθμούς, ώστε να προλάβει τα χειρότερα.

Μόνιμες Στήλες

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION