σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη ΈκδοσηSearch Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

ΑΒ Βασιλόπουλος: Με 25 νέα καταστήματα
Σημαντική επέκταση του δικτύου της με νέα καταστήματα επιχειρεί φέτος η ΑΒ Βασιλόπουλος, υλοποιώντας ήδη το σχέδιο λειτουργίας συνολικά 25 σημείων πώλησης. Σε αυτήν τη γενναία επέκταση της αλυσίδας σε μεγάλο βαθμό συνέβαλλαν οι τελευταίες ανακατατάξεις στον κλάδο, δηλαδή η αποχώρηση της Aldi από την εγχώρια αγορά και η αίτηση υπαγωγής της Ατλάντικ στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα.

Βιομηχανία

Μπίρα: Αισιοδοξία παρά τις πτωτικές τάσεις
Η οικονομική κρίση επηρεάζει μεν πτωτικά τις πωλήσεις της μπίρας, αλλά όχι δραματικά. Πολύ περισσότερο, η κατανάλωσή της προσελκύει όλο και περισσότερους φίλους άλλων αλκοολούχων, λόγω της προσιτής τιμής της και της πρακτικότητάς της να πίνεται οπουδήποτε οι καταναλωτές αναζητούν τρόπους εναλλακτικής διασκέδασης, από άποψη κόστους. Εξάλλου, ενθαρρυντικά μηνύματα στη ζυθοποιία δίνουν φέτος οι βάσιμες προσδοκίες για αύξηση του τουριστικού ρεύματος στη χώρα.

Νομοθεσία

Απελευθέρωση Bake Off: Μετ’ εμποδίων και χωρίς προσχήματα
Περισσότερα από δέκα χρόνια ολιγωρίας, 100 εκατ. ευρώ επενδύσεις κυριολεκτικά «στον αέρα», δύο λουκέτα αρτοβιομηχανιών, κλείσιμο αρκετών τμημάτων πώλησης ψωμιού στα σούπερ μάρκετ, 3.000 άνεργοι, μια καταδικαστική απόφαση από το Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων και απειλές για μια νέα παραπομπή σε αυτό. Αυτός είναι ο απολογισμός της εμμονής της ελληνικής πολιτείας να θέτει αυστηρούς περιορισμούς στο bake off και να μην συμμορφώνεται με το Ευρωπαϊκό Δίκαιο.

Οικονομία

Μήπως η κρίση στην Ελλάδα είναι «Made in Greece»;
Η μεγάλη οικονομική ύφεση, αποτέλεσμα όχι ειδικών περιστάσεων μιας συγκεκριμένης χρονικής περιόδου αλλά συσσωρευμένων επιλογών, έγινε ιδιαίτερα αισθητή παγκοσμίως και στην Ευρωζώνη από τα τέλη του 2007 έως τα τέλη του 2009. Αλλά η Ελλάδα, ενώ μέχρι τότε ακολουθούσε τον ευρωπαϊκό δείκτη καταναλωτικής εμπιστοσύνης, από τον Σεπτέμβριο του 2009 ακολούθησε μια διαφορετική, φθίνουσα πορεία.

Θεσμικά

Απελευθέρωση επαγγελμάτων: Άνθρακες ο θησαυρός...
Περιορισμένες ευκαιρίες σε αριθμό και σημασία «κρύβει» για το οργανωμένο λιανεμπόριο η λίστα με τα 136 υπό απελευθέρωση επαγγέλματα, την οποία έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα η κυβέρνηση, ανοίγοντας έτσι, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση, τα χαρτιά της για το τι προτίθεται να πράξει, προκειμένου να τονώσει την επιχειρηματικότητα εν μέσω δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας.

Management

«Επανεκκίνηση» στο μάνατζμεντ του ραφιού;
Customer Segmentation: Νέα μόδα στη συζήτηση των σχέσεων βιομηχανίας-οργανωμένου λιανεμπορίου ή το μέλλον αυτών των σχέσεων; Η βάση των προβληματισμών της συζήτησης, πάντως, αναφέρεται στη στρατηγική ανεξαρτησία κι επιτυχία του λιανέμπορου, που έχει την ακριβέστερη γνώση για τους πελάτες του, ώστε, κατατάσσοντάς τους σε τμήματα αγοράς, τους απευθύνεται ολοκληρωμένα με προϊόντα και υπηρεσίες, κατά τρόπο που του εξασφαλίζει υψηλές αποδόσεις και αυξημένο βαθμό ικανοποίησης πελατών.

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION