σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη ΈκδοσηSearch Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

Διαμαντής Μασούτης: Διατήρηση κερδοφορίας και επέκταση
Διατήρηση κερδοφορίας και μάλιστα με οριακή αύξηση, έναντι του 2009, πέτυχε πέρυσι ο όμιλος Μασούτη –ο «πρωταθλητής» στις εξαγορές καταστημάτων Ατλάντικ. Όπως επισημαίνει σε συνέντευξή του στο σελφ σέρβις ο πρόεδρός του, κ. Διαμαντής Μασούτης, φέτος ο όμιλος θα ενισχυθεί με περίπου 20 νέα καταστήματα και με το υπό κατασκευή νέο Logistics Center στο νομό Θεσσαλονίκης, που μέσω της κεντρικοποίησης των διανομών, θα συμβάλει στην επίτευξη οικονομιών κλίμακος.

Βιομηχανία

Ανδρέας Μπουμπάρης, Fiat Group Automobiles Hellas: Μας χαρακτηρίζει η ευελιξία και η επιτυχία προσαρμογής
Την επέκταση του μέτρου της απόσυρσης και στα επαγγελματικά οχήματα ζητεί ο κ. Ανδρέας Μπουμπάρης, Fiat Professional Country Manager- διευθυντής πωλήσεων της Fiat Group Automobiles Hellas SA, σε συνέντευξή του στο σελφ σέρβις. Όπως επισημαίνει, η κυβέρνηση πρέπει, επίσης, να επιτρέψει την πετρελαιοκίνηση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και για τα επαγγελματικά οχήματα κάτω των 4 τόνων.

Οικονομία

Συνεχείς επιθέσεις στην αγοραστική δύναμη
Το τέταρτο αναθεωρημένο μνημόνιο σε διάστημα δεκάμηνου προσθέτει άλλη μία σταγόνα στην αγανάκτηση του φτωχού και μέσου καταναλωτή, ενώ απειλεί να αφαιρέσει πολλούς ακόμη πόντους από μισθούς, εισοδήματα, κοινωνικές παροχές κλπ, με τη μέθοδο του «κουρέματος» (φοροεπιδρομές, έκτακτες εισφορές, «τακτοποιήσεις», ΕΦΚ κλπ). Στο μεταξύ, προβάλλουν επί θύραις δύο νέες απειλές: το ράλι των διεθνών τιμών των καυσίμων και η έκρηξη των τιμών των τροφίμων.

Θεσμικά

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Πρόληψη και «συμφωνίες κυρίων» αντί καταστολής
Νέα πολιτική αντιμετώπισης των συμπεριφορών που παραβιάζουν το νόμο περί προστασίας του ελεύθερου ανταγωνισμού, τουλάχιστον μέχρι να αλλάξει το μακροοικονομικό περιβάλλον, προτίθεται να εφαρμόσει η Επιτροπή Ανταγωνισμού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι, για το διάστημα που ακολουθεί, η ανεξάρτητη διοικητική αρχή θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση σε πρωτοβουλίες προληπτικού και όχι κατασταλτικού χαρακτήρα.

Management

Παναγιώτης Τσινάβος, Κρι-Κρι ΑΕ: Case study ευελιξίας στην αντιμετώπιση της ύφεσης
Η ενίσχυση της εξωστρέφειας, οι επιχειρηματικές συνεργασίες, η άμεση προσαρμογή και ανταπόκριση στις απαιτήσεις της αγοράς και η στήριξη στο ανθρώπινο κεφάλαιο των επιχειρήσεων, αποτελούν για την ελληνική βιομηχανία τροφίμων έναν πλοηγό σωτηρίας από την οικονομική ύφεση. Την αποτελεσματικότητά του εξηγεί ο κ. Παναγιώτης Τσινάβος, διευθύνων σύμβουλος της σερραϊκής γαλακτοβιομηχανίας Κρι-Κρι ΑΕ, μέσα από το παράδειγμα της εταιρείας του. Αναφερόμενος στις σχέσεις λιανεμπορίου-βιομηχανίας, τονίζει: «Δεν νοείται επιτυχία της μιας πλευράς, μέσω της υπονόμευσης της άλλης».

Μόνιμες Στήλες

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION