σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη ΈκδοσηSearch Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

Lidl, Aldi: Η μία απλώνεται, η άλλη φεύγει
Αποκλίνοντες βίους διάγουν πλέον οι αλυσίδες Lidl και Aldi στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια, καθώς η πρώτη ενισχύει ολοένα και περισσότερο την παρουσία της κι η άλλη σχεδιάζει τα τελευταία βήματα της αποχώρησής της από την εγχώρια αγορά, βήματα πένθιμα για τα 650 μέλη του προσωπικού της, που βγαίνουν στην ανεργία.

Βιομηχανία

Μέλι Νέκταρ: Το νέκταρ των... ανθρώπων από την Magnet
Mε κεντρικό μήνυμα «Το πήραν οι άνθρωποι, τα πήραν οι θεοί» ξεκίνησε η νέα τηλεοπτική καμπάνια της εταιρείας Αττική-Πίττας για το μέλι Νέκταρ.

Νομοθεσία

Χρώμα: ένας κώδικας επικοινωνίας για τα τρόφιμα
Τα φρούτα, οι καρποί και τα λαχανικά έχουν και ένα ιδιαίτερο για το κάθε είδος χρώμα, που τους δίνουν οι διάφορες χρωστικές, ενώ λειτουργεί ως ένας κώδικας επικοινωνίας με τον άνθρωπο. Αναγνωρίζουμε αν ένα τρόφιμο είναι κατάλληλο για κατανάλωση και από το χρώμα του, ενώ το χρώμα είναι εκείνο που μπορεί να κάνει ελκυστικό ένα προϊόν. Η βιομηχανία το γνωρίζει καλά αυτό και χρησιμοποιεί τις χρωστικές για να δώσει στα προϊόντα, το... χαμένο στην επεξεργασία χρώμα τους.

Οικονομία

Προϋπολογισμός ύφεσης
Έτος ύφεσης -και με τη «βούλα» του κρατικού προϋπολογισμού- θα είναι το 2011 για την ελληνική οικονομία, με κύριο χαρακτηριστικό την εκτόξευση της ανεργίας στο 14,5%, ποσοστό που αντιστοιχεί σε περίπου 725.000 ανέργους. Το 2012 η κατάσταση θα επιδεινωθεί ακόμη περισσότερο, καθώς το ποσοστό ανεργίας θα φτάσει το 15% και οι άνεργοι τους 800.000, ενώ το 2013 θα καταγραφεί κάποια βελτίωση: η ανεργία θα μειωθεί στο... 14,6%.

Θεσμικά

Ιδού η Ρόδος κύριε υπουργέ...
Η πολιτική ηγεσία στο Yπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας άλλαξε, όπως εξάλλου και η επωνυμία του υπουργείου. Όμως, τα προβλήματα στην αγορά παραμένουν ως είχαν, προκαλώντας λόγω της κρίσης μεγαλύτερα προβλήματα. Τα κάστανα που έβαλε στη φωτιά η προκάτοχος του κ. Μ. Χρυσοχοΐδη ήρθε η ώρα να βγούνε. Κι αυτό είναι το δύσκολο...

Μόνιμες Στήλες

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION