σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τρέχον Τεύχος

Marketing Week
Τεύχος: 496

Κυκλοφορία: 22/7/2019 Κυρίως Θέμα:Search Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

Χαμηλότερα του 5,5% η πραγματική ανάπτυξη του τζίρου
Διπλή ανάγνωση φαίνεται πως έχουν τα στοιχεία που αφορούν τις φετινές πωλήσεις των αλυσίδων σούπερ μάρκετ. Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, ο κλαδικός τζίρος στο πρώτο πεντάμηνο του έτους εμφανίζει ένα μέσο ποσοστό ανάπτυξης της τάξης του 5,5% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο. Όμως, οι αναλυτές θεωρούν ότι η πραγματική τάση κατεβάζει τον πήχη των επιδόσεων χαμηλότερα, μεταξύ του 2,5% και του 3%.

Βιομηχανία

Αθανάσιος Συριανός, ΕΖΑ: Ξεκινούμε τη νέα εποχή της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης
Νέο τριετή κύκλο επενδύσεων 18 εκατ. ευρώ ξεκινά η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, εστιασμένο στην παραγωγή, τις σύγχρονες τεχνολογίες και τα νέα προϊόντα. Όπως εξηγεί σε συνέντευξή του στο σελφ σέρβις ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΖΑ, κ. Αθανάσιος Συριανός, ο τζίρος της εταιρείας αυξήθηκε κατά 20% το 2018 και το μερίδιό της στο 8%, ενώ σημαντική συμβολή στην ανάπτυξή της έχει η εξωστρεφής δραστηριότητά της.

Οικονομία

Περί ανασυγκρότησης του παραγωγικού συστήματος της χώρας
Είναι κοινός τόπος πως η αξιόπιστη προσέγγιση των προβλημάτων μιας οικονομίας για την επιλογή των καταλληλότερων επιλύσεών τους, επιβάλλει την προσεκτική μελέτη των χρόνιων ανισορροπιών και των δυνατοτήτων της σε βάθος εικοσιπενταετίας. Στην ελληνική περίπτωση κάτι τέτοιο θα οδηγούσε στη «χρυσή» δεκαετία του 1990, οπότε άρχισε η διαδικασία της αναδιάρθρωσης και του εκσυγχρονισμού του μεταπολιτευτικού κοινωνικοοικονομικού σχηματισμού μας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ελλιπής ανταγωνιστικότητά του –ως «ανταγωνιστική» εννοείται η οικονομία, που παρουσιάζει ανάπτυξη με συνεχή βελτίωση της παραγωγικότητας.

Θεσμικά

ΣΕΒΤ: Εθνικός διαγωνισμός Ecotrophelia 2019
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιουνίου στην Αθήνα ο Εθνικός Διαγωνισμός Οικολογικών-Καινοτόμων Προϊόντων Διατροφής Ecotrophelia 2019, που διοργανώνει ο ΣΕΒΤ από το 2011, αναδεικνύοντας ακόμα μια χρονιά δημιουργικές προϊοντικές προτάσεις των Ελλήνων φοιτητών, βασισμένες στην καινοτομία, την ποιότητα και τα ιδιαίτερα διατροφικά και οικολογικά χαρακτηριστικά των προϊόντων τους.

Υπηρεσίες

Condito: Βράβευση στα Packaging Innovation Awards 2019
Η Condito βραβεύτηκε με το Silver Award, στο πλαίσιο των Packaging Innovation Awards 2019 που απονεμήθηκαν στις 20 Ιουνίου (gazARTE), στην κατηγορία New Packaging Method-Usage of New Raw Material and/or Machinery, για το σχεδιασμό των καινοτόμων συσκευασιών της μουστάρδας.

Μόνιμες Στήλες

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION